Okupljanje Alfista! Kako je to izgledalo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Okupljanje Alfista! Kako je to izgledalo...

Alfe. Alfisti. Sunce. Divan dan...

Ovo bi bio najkraci moguc izveshtaj... Slike ce vam docharati atmosferu i definitivno staviti vashe emocije na test. A poshto jedna slika vredi hiljadu rechi - da ne davim, uzhivajte!

Sve je pochelo ovako...

Veoma lepi detalji...

"Alfa Run" - Ko ce zauzeti bolje mesto za slikanje?

"Alfa Lineup" - Hm... Svi su na crti, spremni...

I naravno, po ustaljenom obichaju...

Toliko od mene, dajem vam rech, uvazheni forume!
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Bas lepo
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Svaka cast momci samo tako nastavite.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Svaka cast momci, vidi se kako vam je bilo...eto mene na nekom od narednih okupljanja

Comment

• Saabo
          Moderator
          • 29.09.2004
          • 1724
          • Vrbas
          • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Extra ) Lepo bogami, lepo, samo napred...
          SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

fino, lepo kolege

nego, kako ste se snasli sa maratoncima, ja sam morao do centra okolo naokolo Sava Centra, a policija napravila danas haos nevidjeni u saobracaju
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• -Q-
              CBC Senator
              • 03.12.2004
              • 288
              • Srbija/Beograd

ma murkani kad su videli kolonu alfi, zaustavili maraton i propustili nas, sve bilo cool...

i nije bilo Alfe ispod 100ks, a jedinog dizela je vozila dama koja je bila...
              2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Nisam znao za ovo...jeste li bili negde objavili, na koji ste se nacin okupili?
                pozdrav

Comment

• VTEC
                  CBC Veteran
                  • 06.11.2004
                  • 199
                  • Novi Beograd

Bas lepo momci, lepo vas je sluzilo vreme a i vidim da vas je bilo poprilicno. samo napred
                  16 v's thats 8 more than i need!

Comment

Svaka cast! Vidi se ko stvarno voli ono sto vozi!

Comment

• Sasha
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 4126
                      • Novi Sad

Nadam se da ces nam se i ti pridruziti na sledecem skupu
                      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Originally posted by bakara
                        Pa ono, organizacija bato! Informacije o skupovima su strogo poverljive informacije i znaju ih samo iskreni Alfisti.

Shalim se, na Alfa Romeo podforumu padaju svi dogovori vitalni za okupljanja, klub generalno itd...

@v-tec: Hvala legendo! Najjachi si! Eh da, i za one fotkice sa sajma - takodje!
                        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• gaston
                          CBC Senator XXL
                          • 24.03.2005
                          • 324
                          • N BG - Batajnica

I to Dama vozi ne zeza se .Jesi video polugrug kad je stizala pa uparkiravanje u vrstu ,bes greske i to jednom rukom.
                          pa prva alfa u koju je sela je 33Alpina.
                          27.5 god za djevrekom auta snova :
                          Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Originally posted by killaz
                            Originally posted by bakara
                            Pa ono, organizacija bato! Informacije o skupovima su strogo poverljive informacije i znaju ih samo iskreni Alfisti.

Shalim se, na Alfa Romeo podforumu padaju svi dogovori vitalni za okupljanja, klub generalno itd...
                            Desila se tajna večera, pardon ručak, doduše nije bio ni ručak, malo posle ručka, više kao užina, nekima po N-ti put tog dana ali bože moj niko nije savršen.
                            Daklem bilo je 12 apostola, doduše jedan brez auta i jedna apostolica koju i ja na žalost nisam upoznao. Zašto me ovo potseća na skupove kompjuteraša....
                            Razlika je što ovde u glavi stoje samo točkovi, klipovi a tamo memorija, diskovi...

Uglavnom, neki tamo Laza me je nagovorio da se pridružim i aktiviram u nekoj tamo Alfa sekti što je kao sad nobles ili šta godj.
                            Da bi me uvukli u sektu i ostvarili svoj mračni cilj, nagovorili su nekog Cuoreta poznatijeg kao Kure da me pozove i primami nekom kao klopom u Veneciji. Kao da sam ja Zverko. No imam i ja svojih slabih trenutaka i upecah se. Posle će se ispostaviti da je to pored neke reke i to u Zemunu!!! Prevaranti....
                            Da zlo bude gore, opet sam imao čast da me voze ljudi sa ovih mojih prostora a to je 666 i 999 i nikako da se odviknem od te ružne navike.
                            Glup ko tocilo, ali mlad sam, učim, popravljam se....

Put kao put ne bih sad opisivao sem da smo mogli brže stići da nas panduracija nije zaustavila i maltretirala jer je vozač oprezno preticao pred samim pandurima sa 121 a dozvoljeno 60. Gde su našli onaj jedan da mi je znati, cepidlake...

Organizacija do *poslasitca*, kao idemo ranije a onaj Kure će nas čekati, ok, stignemo i kao imamo vremena za kafu pa ajde doke se oni pospanci ne dozovu u red. Pošto sam baš žedjao za kafom ja sav srećan prihvatim domaćinski poziv i radosno krenemo u obilazak oko Intera jedno dvast krugova, kao ovaj Kure ne zna da je sve zabranjeno jer se tog dana održavala slična manifestacija, samo malo manja neki maraton valjda. Nisu imali kola pa trče li trčeeeee.... Kuda, to samo oni znaju i panduri izgleda, mada su mi ovi zadnji sumnjivi.

Uglavnom kad sam video da nema više šale i da će me vozati do sudnjeg dana, zavapim stani makar na neku pumpu, zamolićemo da nam skuva kafu... Pristane on i stane na pumpu ali se ipak smiluje i odvede me u neki Mali Hajat. Ono jes mali ali nije hajat ali tako se kaže. Tu dobijemo
                            stvarno dobru kafu i ja ti ih lepo pohvalim onako preko televuna, neko me je zvao i žali se da me ne čuje dobro, a ja onako punim ustima " Ma u nekoj rupi sam". Kelnerica me gleda. Sad dal da se vadim ili ne, ma ionako mi neće verovati. Par minuta kasnije sam opet pričao i naglas se derao ma u Malom Hajatu sam, valjda sam se izvadio ali ne verujem.

Dolazak na teren ispred Intera i počinje skup. Nekolicina Alfi i čekaju se ostali, sledi otvaranje hauba kao po običaju, zavirivanje, komentari i ostale djakonije te vrste.

Većina je stigla i sad počinje oficijelni deo, slikanje i tako to. Laza legenda počne organizovano da smešta 11 Alfi na 5 parking mesta, rodjen je za organizatora sledeće Bataje. Mislim da je on imao ideju da ih poredja na kant da se vidi i donji stroj. Ideja možda nije loša ali je upućen u pravom smeru na 100 metara odatle ima dovoljno prostora da se postave sve Alfe u nizu. Ne bih da imentujem neke ali gospodja ili gospodjica Alfistkinja je pokazala zavidno umeće parkiranja u nizu. Doduše neke je Laza namerno zbunio.

E onda ono glavno slikanje. Nosio sam se mišlju da idem kod onih snajperista gore na Interu da ih zamolim da se slika odande, pa to je bilo kao ono gadjanje sa 100 metara složenom paljbom, pa sa dvesta pa sa trista pa smo se onda dovikivali.
                            Zato se na slikama sve jasno vidi ako se uzme lupa u ruke, što ja inače redovno činim.

Već sam hteo da odem ali mi je onda jedan pokazao MOJU člansku kartu i primamio me da ostanem jer će se tek kasnije deliti, to je bilo podlo ali šta ćeš, potkupljiv sam.

Pošto su se oficijelni fotografi vratili sa Fruške gore odakle su slikali nas i kola, dogovoren je polazak u tu Veneciju. Jedva sam čekao da vidim te gondole.

Organizator kolone je naredio kako da se poredjamo. Mene je kao najstarig člana (po iskustvu normalno) pripao onak Kure da me vozi. Sad to nije bilo loše, trebali smo biti prvi na čelu kako i dolikuje onima sa balkona iz Mapeta ali je tu opet nastala zbrka i ovaj moj vodič za Veneciju zapadne na treće ili četvrto mesto. Pojma nema.
                            Uglavnom momak iz KG Imandić je tako vešto vodio kolonu kroz uličice da sam ja pomislio da je rodjen ovde. Pred ciljem sam skontao da Laza ide na čelu a ovaj samo sledi. Brzo kapiram.

Odma mi je nešto bilo sumljivo, brzo smo stigli u tu Veneciju a ni pasoš niko nije tražio?? A tek pogled, ma lažu bre sve, nema ništa da se vidi.

Onda natezanje oko, oćemo napolju ili unutra a kelner samo što ne ujeda, spremio čovek sve unutra. Pobedi zdrav razum i sednemo napolje na oko 12 stepeni ali zato sunce sijaaaaa ko tepcija, milina. Mislim mene bole uvo, ima jaknu ostali su sami tražili....

Dodje onaj šta ičke piju i tu počne ožderavanje, te onaj će Pivo, pa opet pivo, pa opet, pa kafa i to velika, pa... Doduše bilo je i sokova moram priznati. Ode mast u propast vidim ja, organizatori opalili po pivetu a radna snaga sokove, e neće moći ove noći kažem ja i utopim se u pivetu, neću n ija da radim. Klopa kao šta ćemo, Kure spominje neke ribe kao dobre su, ja gledam okolo nema ništa, samo voda i neko džbunje pa se odlučim za Karadjordjevu, velim bolje i to nego nevidljive ribe. E tu smo već počeli da ličimo na družinu, pobeda Karadjordja jednoglasno. Neki su bili anacionalni pa nisu ništa jeli mada ih to nije spaslo posle kod plaćanja. Mislim ko im kriv, bilo ponudjeno...
                            Jedan je čak vršio diverzije prilikom jela i pričao neke gadne stvari (mislim neki Stefan) ali nije pomoglo, takodje je neko sabotirao rad u kuhinji pa je dosta toga bilo malo sirovo ali je to bila družina mala ali odabrana i sve prepreke na putu je savladala.

A da, pre jela su neki kao počeli ozbiljan deo sastanka ali je to bilo slabo prihvaćeno, čak su i LapTop izvadili na sto pa je morala biti primenjena pretnja u vidu mahanja pivom, kafom i sličnim iznad istog pa je dotični brzo uvideo svoju grešku i zaklopio istog lapatopa. Otišlo mu par godina života ali ko mu je kriv, sam je izazivao.

Red piva, red kafe i končno ozbiljan razgovor zbog kojeg je skup i organizovan. Drug Prdsenik je izrekao uvodnu reč koju je malo ko razumeo ali biće on dobar za jedno 30 godina i poče svečano radna atmosfera. Nismo ustali i pevali himnu, još se pravi zastava ali za taj propust neko će biti ozbiljno ukoren čim saznamo ko je kriv. Opet se tu kao nešto palamudi i onda ja pokupim novce za članarinu i ne nisam ih uzeo, bacim predsedniku koji se rasplače od sreće il je bilo od piva ko zna. Onaj opet izvadio laptop, malo mu bilo straja ali reskira valjda treba se vratiti u KG a ovi ništa. Krene sa ozbiljnim poslom ali mu sabotiraju nekog ferarija od 22 cm, zvuk nisam čuo ali mi ej ličilo na uhuhu, ahah jetz, spricen jestz il itako nekako, zaboravil ose...
                            Srečom je to bilo brže obavljeno nego sam ja ovo pisao pa smo se posle 5 minuta ozbiljnog razgovora posvetili onome zbog čega smo i došli, razgledanju Venecije sa svih aspekata.

Od najavljenih gostiju neki su i došli medju kojima je bio i gospodin Sri98 (nek mu neko kaže da je 2005.) i u stilu Veni Vidi Vecinija otišao a da ni sarmu košto nije, što sa obzirom na osvedočeno saznanje o njegovim kapacitetima izaziva neku bojazan kod mene, da mu se nije šta desilo??

Njegov svetao primer je zatim sledio drug Gaston i malo popišao pardon potpisao gume pri odlasku tek toliko da se zna ko vodu nosi a ko kosi u ovim krajevima.
                            Leto je polako prolazilo a zima je sve više pokazivala zube i tako smo teška srca rešili da se razilazimo dok još ima nade da stignemo kući a da ne izazivamo medjunarodne incidente usput. Ako neko zna koje su čiji radni zadaci neka kaže i meni da i ja znam.
                            Zakleli smo se na ponovno okupljanej koje će opet biti neka tajna večera, pardon ručak, ili možda užina tek onako da se čalamne malo za usput.

Vrlo malo lutanja, e da što ovi iz BG-a znaju da objasne put pa to je neverovatno, svaki put zalutamo, e brate nemaju pojma kako se objašnjava.
                            Stigli u komadu sa sve pratnjom kolege u džipu od BG-a do NS-a koji je samo gledao kako lepo i vešto ševrdamo ravničarskim predelima omiljene nam domovine.
                            Opuštencija....
                            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

e pa, vredelo je cekati na ovakav izvestaj....

Comment

Working...
                              X