tebi ne treba turtle metalic jer ti nije takva boja a sonaxom se mora bar dva puta proci sve da se dobije onaj glatki osecaj a tek posle toga voska.
Nego koji je ono bio pravi polir sto guli i ogrebotine , nesto si pominjao crvenu kutiju a bane rece neki rubber ili tako nesto?
ma valjda svi oni imaju taj vosak ali je dobro da se ipak premaze bas voskom da se ne izlaze lak suncu i pticurinama
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Ma na ovome pise da je ovo priprema pred lakiranje ili farbanje ato je vec gruba igra
Nebih da ogulim lak vise nego sto vec jeste.
Probacu jos jednom sa sonaxom ako ne odlepim za vikend pa onda sa sonax voskom tvrdim
mislim da sam se i zahebao sa krpom za poliranje jer ova kobajagi magicna microfiber upija previse tako da ne ostane mleka za poliranje pa moras da pritiskas ko sivonja
mozda bi neka spuzvica bila bolja?
Jel ima neko neki predlog?
Probacu jos jednom sa sonaxom ako ne odlepim za vikend pa onda sa sonax voskom tvrdim
Onaj sonax sto imas je obican vosak i sa njime neces nista postici.
Bolje nadji bilo kakvu "pastu" i skinuces ono...jedino sto sa finijom pastom moras vise trljati.
Nece ti ona pasta nista skinuti vise od onoga sto zelis, jeste gruba ali takva i mora biti posto sluzi bas za uklanjanje ogrebotina...
U stvari ja sam mislio na ovu, ali je ona gore bela jedina ciju sliku sam nasao na netu, ne znam da li su iste...
Ova kosta 450 dinara na buvljaku i potrajace ti par godina (ukoliko ne grebes cesto auto)
Sto se krpe tice ne treba ti nikakva narocito, neka stara (mazda) pamucna majca ce odlicno zavrsiti posao.
Ova crvena je must have za svakog vlasnika automobila...
Uyeh ja pre neki dan ovaj rubing componde ili kako se vec zove ali nije mi nesto extra sklonio plitke ogrebotine.Mislim da me hebe krpa kojoj ga nanosim je previse je cupava i upija
Comment