Nemojte ljudi ko boga vas molim !!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Nemojte ljudi ko boga vas molim !!!

"Dobrodoslica i od mene, i mogu ti samo reci da si naderao... "

Lepo je meni Overspeed pričao a ja ne slušam čoveka, sad stvarno mogu samo:

Zaista je apsolutno nerealno da svima odgovorim u iole razumnijem roku. Hvala svima koji su malo pomogli pa odgovarali umesto mene

Preko svega ide i nestrpljivost tipa: čekam već par sati a auto mi parkiran jer je prešao baš 14.999km a ulje moram da promenim na 15.000km Čak i da je tako, ranije postavite pitanje.

Znam da sve ovo ne radite iz loše namere, uz put pitanja su zaista dobra ali:
    1. Koje ulje u koji automobil je zaista suviše, čitajte pažljivije tekstove i samo će vam se kasti.
    Još je gore što u većini slučajeva sami odgovorite na svoje pitanje te je više konstatacija, koja traži potvrdu, nego pravo pitanje (tipično za "nedisciplinovan" narod poput našeg, najbolji smo, najbolji ).
    2. Možda niste svesni da u vašim pitanjima ima zapravo nekoliko njih.
    3. Možda ste još manje svesni da pitanjima pokrećete veće teme.
    4. Što je najbolje (ili najgore) neke od tih tema samo što nisu.
    5. I dalje ne navodite tačan model automobila, godište, motor i fabričke navode (preporuke), ljudi nemam enciklopediju automobila ispred sebe.

E sad kada sam se sit “isplakao” da znate da nisam ljut ali sam samo čovek koji mora da od svojih sat vremena (slobodnih) otkine dva pa vi vidite.

Elem, svi ste O.K. nema ljutnje samo znajte da ako nastavite salvu (pitanja) moraćete da “stanete u red”

Živi bili i veseli i vi i vaše porodice i plus automobili (kao mezimčad)

P.S.
    Administratorima foruma (sajta) sve pohvale!! Mogu i u Google no pametnog Balkanca niko neće

Poštovani čitaoci: CBC je zaista fenomen koji zaslužuje svu pažnju. Mislim da se više čita od mnogih elektronskih časopisa.
    Indeksiranje je izvanredno, malo je odziv servera sporiji ali sve u svemu ovo je projekat koji dokazuje da ne zaostajemo za svetom, čak naprotiv. I dok kao društvo čekamo Evropu, neka ona dođe malo i kod nas (na CBC) .

I zaista, Dora mi je dao dobar savet (da se preselim ovamo i hvala mu na tome!) međutim i blog mi je drag (od njega sve počelo). E sad, kad izginuh da odgovorim na sva vaša pitanja pokažite malu kolegijalnost pa se prijavite kao čitaoci tamo (par vas je to uradilo ali to se može izbrojati na prste jedne ruke a i ti najmanje galame). To je malo manje bitno, bitnije je da ćete tamo naći bar 51% odgovora na vaša pitanja.
    Zaista pokušavam da dam sve od sebe i da CBC-u dam novi kvalitet ali i da ispunim poverenje ljudi koje je privukao kvalitet mojih tekstova na blogu.
    Naravno da ću s vremena na vreme odgovarati i na pitanja kojima nije mesto ovde ali znajte da to neće biti baš u meri kao do sada. Molim vas da razumete i administratore koji zaslužuju bolje nego da budu ili

I na kraju ali ne i po značaju: ne, ne nameravam da se predam. Sve bolji tekstovi tek slede, a ako hoćete da prevaziđete "profesora" saslušajte bar prvi semestar a kako smo počeli neće biti gotov ni do proleća a možda ni leta

Uzgred nikada nisam i nikada i neću imati ambicije da me iko zove titulom koju nemam ali u ovom nadrealnom okruženju moram reći da mi nadimak nekako ne toliko prija koliko je primeren celoj situaciji. Ne sećam se ko ga je "patentirao" ali svaka čast Uzgred ovo je više objašnjenje za prethodni pasus da ne ispadne da sam uobražen ili tako nešto.
    Hvala, hvala!
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Nemojte ljudi ko boga vas molim !!!

sam da se javim da sam ja KUM na titulu... nadam se da mi ne zamerate stim da, koliko vidim, kako vreme odmice i postovi kao i teme se nizu, ovo profesore ce da predje u dottore kez
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• expendable
      CBC Senator XXL
      • 04.11.2009
      • 3662
      • Bor

Hvala na podsećanju! Eto Zverko je bio kum mom nadimku. Da se ne lažemo (u ovo lažno vreme) prija nije da nije ... ako zaslužim (a treba još dosta) evo vam nove ideje za posle "dottore", šta mislite o "guru" (nisam ja smislio nego anonimni na blogu).
      Uzgred, može jedno registrovanje na blogu, čisto da imam "zverku" da me štiti od raznih na net-u
      Pozdrav!
      Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ne, bez sve sale. toliko smo do sada tupili o tim uljima i pravili filozofiju od tog da je trebalo neko da dodje ko strukovno to poznaje da nam kaze sta i kako. i dosao je... ja licno kao i, koliko vidim, velika vecina to postuje i uvazava. da ne pisemo hvalospeve, Vas blog govori sve... ono sto mi je posebno drago je sto nema sujete ni kompleksa i to me veoma radjuje jer su danas takvi ljudi retki. ono sto me posebno veseli je sto sam na ovaj nacin saznao ko je Stalker i mogu slobodno da kazem da mi imponuje da sam u njegovom drustvu, na neki nacin. eto me na blogu pa ako treba se bijemo tu sam, uvek spreman
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
        X