Fiat Stilo servisni CD ili knjiga ili mozda u pdf-u

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Malak
    CBC Senator
    • 26.05.2008
    • 207
    • Beograd

Fiat Stilo servisni CD ili knjiga ili mozda u pdf-u

Posto sam poceo sam da popravljam -menjam sitnije stvari zanima me da li neko ima nesto iz naslova , ako ima rado bi i platio naravno ako nije neklo izuvanje ... trazio sam po net-u ali prc...
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Ja svašta nešto imam, pusti me da prekopam šta imam pa ću da ti srežem, a ti plaćaš pivo. Podseti me na PM ovih dana. Mož' se desi da ti aždaju i slikamo, pa je pre toga lepo picni.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...ako mislis na ono klasicno fabricko uputstvo za Stila, to ima postavljeno na Forumu :

Imas i u .pdf formatu...

Ako ipak nisi mislio na to klasicno uputstvo, vec na one detaljnije seme, procedure i sl, onda ovde ima :

Samo, sve iole ozbiljnije na Stilu ne mozes da radis bez kompa...

Plus, uvek imas ePER online :

Comment

• nidza
        CBC Senator XXL
        • 16.04.2008
        • 496
        • nbgd

Ma komp treba samo za dijagnostiku, ako nešto ozbiljno u mašini krene da pišti-vrišti. U svim ostalim slučajevima opušteno.

Eto, moj autić već nekoliko hiljada kilometara smara da treba da odem na servis. Valjalo bi ga resetovati, ali ne smeta mi ništa, možda kod sledeće zamene ulja odnesem ćepi u Deltu da to smuljaju časkom.

Imam servisne šeme i upustva, a mislim da imam i AutoDatu. Nije nikakva mudrolija, sve ima na torentima i P2P, odatle sam i ja krišom svukao.
        Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• Darth Malak
          CBC Senator
          • 26.05.2008
          • 207
          • Beograd

Hvala za info ..

Nidzo imas medij + pivo za to , sto se tice fabrickog to vec imam a i skinuo sam i na srpskom

Slikanje "azdaje" nije azdaja vec karavan ( dvoje male dece , kolica,roleri itd kao da imam podrum umesto karavana )

sto se tice torrenta i ja sam trazio tamo ali nisam nasao , hvala za link , cim dodjem sa posla skidam

Autodata , imam je i ja 2 cd-a ali nisam nasao nesto korisno ...

a sto se tice ozbiljnih intervencija ipak cu da idem kod majstora

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Jos jedan link za uputstvo za Stila na srpskom:

MANUAL SRPSKI
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
            X