Fiat service manuals
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nesho bas mi je ovo trebalo!Razocarao me je ovaj Manfred kada je napisao da ima za sve sem za Punta 1
... Ali posto mi je konekcija spora...ne mogu da skidam ovih stotinak mb-a ...Jel ima neka smanjena verzija...? Nesto malo kompaktnije...
Comment
-
-
Korisnička uputstva za novije Fiate
Prava adresa je:
Ali tu možete naći uputstva i za ostale Fiatove brendove (Lancia, Alfa Romeo, Abarth, i Fiatova privredna vozila):
Čini mi se da pre eLUM nije bio dostupan javnosti bez pasvorda. Ali eto sad pustili. Još da oslobode i eLEARN i eTECH pa da imamo kompletnu podršku.
Comment
-
-
nije nesto ali mozda posluzi
p.s. ja sam uspeo za moj stilo da porucim user's manual od italijana. poslali mi ljudi uredno originalno uputstvo, platili postarinu i sve.. ako hoces dacu ti mail pa probaj da ih iscimas..Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
Comment
-
-
thx za linkskinuo sam dosta toga ali jos 1 uputstvo ne skodi
moram da priznam da mi nije padalo na pamet da trazim nase sajtove i forume jer nisam ocekivao ovako dobru organizaciju.Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
Comment
-
-
Imas gore negde na strani, ako mislis na mk2b, a ne GP, a ja imam i ovo, zaboravih:
[img]images/imported/images/imported/2008/12/dokumentacijaaz5th-1.jpg[/img]
valjda zvanicna Fiatova tehnicka dokumentacija za Punta 2, svi motori. Napravljeno za neke njijove especijalne kompujtere, al' radi i na standardnim masinama...
ko ima adsl, nek skine Haynes, on je keva...
Comment
-
Comment