kapacitet rezervoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

kapacitet rezervoara

naime u upustvu za moj auto pishe da je rezervoar 42 litra.
    juce sam otisao na pumpu da natankujem auto Bukvalno do chepa,znachi bas koliko moze da stane.
    imao sam oko 10 litara goriva u rezervoaru,to znam sigurno..sipao sam dva dana pre..nisam isao nigde,a i skala je pokazivala otprilike 1/4 ili 1/3 rezervoara.
    e sta se desilo..
    uspeo sam da naspem 43 litra

sta mene interesuje.
    dali fabricki podatak da je rezervoar od 42 litra znaci da moze toliko da STANE u auto .. ili je to kapacitet rezzervoara bez cevi ..pa onda moze da stane jos ..naprimer 5 litara ili neznam koliko vetj ?
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: kapacitet rezervoara

u cev nemoze da stane 5 litara. 5 litara nije bas mala zapremina. mozda 1 do 2 litre. trebao si da uzmes fiskalni, pa opet sledeci put da tocis pun pa da vidis koliko ce stati. proizvodjac ne bi smeo da da pogresnu racunicu to jest zapreminu rezervoara tako da neznam sta bi ti rekao. Zapremina neverujem da je netacna, a pouzdanost pokazivaca ne bi diskutovao.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ferry
      CBC Veteran
      • 31.01.2007
      • 101
      • Beograd

Jel ti auto iz VW grupacije? Mislim da je o tome vec bilo price na forumu. Naprimer u moj auto ladno stane nesto preko 50 litara, a mislim da je isto 42l kapacitet, po fabrickoj specifikaciji.

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

u pitanju je korsa B dizel 1993 godiste ..nasao sam dva podatka ,da je rezervoar od 42 L i na jednom mestu da je kao 46 L..
        ali kazem da je ovo bas velika razlika.. imao sam 10 sigurno a rekao bi i vise ,ali ajde da sad ne ispadne da preuvelichavam.
        ovo do chepa sam sipao sad,i sledetji put cisto da vidim tacno koliko pije.
        mada i sad znam da trosi oko 6 ,nije mi ovaj test ni trebao.
        i uvek sam sipao na istoj pumpi,na kojoj sam i sad napunio do vrha. a presao sam 1100km do sada sa ovim autom.
        kad predjem oko 200km ,vratitju se da dopunim na istoj pumpi i istom pistolju.
        nemislim da je mogutja kradja tih razmera .... ako nesto znaci,a ne znaci ... sam sam sipao gorivo.
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
        X