Ne mogu nigde naci manual za Mazdu 323 1.6i 1988god. 4 vrata (sedan) . Ima manuala za 323F ali za moju sa 1.6i motoron nisam nasao. Ako neko ima ili zna gde da skinem neka javi.
Pozdrav
Nisi se "odrazio" jel' ti treba servisno ili korisničko uputstvo ? Možda bi se uputstva o motoru, ubrizgavanju, menjaču i sl. mogla naći, ali kompletno se ne sećam da sam video. A korisničko, ... šta će ti ?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Mislio sam na servisno uputstvo. Posebno zbog motora 1.6i . Do sada nisam imao Mazdu pa mi treba malo informacija o autu.
A i felne su 4 x 115 CB 60mm sto je koliko sam video retka dimenzija. Zato bih voleo da imam uputstvo i vidim ostale podatke.
Pozdrav
ja imam mazdu 323f bg `92 1.6 i 16v i imam user`s manual za nju ali bi me bas zanimao onaj detaljniji....kako se vec zove....service ili workshop manual u kom ima sve objasnjeno do detalja...svaki dio auta....da li ima to neko?
Imam ja workshop manual za BF, uostalom da si pogledao onaj link sto je Redbox dao i malo potrazio video bi spisak sa uputstvima pa ima i za tvoju.
U svakom slucaju ako hoces da ti dam posalji pp ili kako god pa da se dogovorimo
Nedavno sam pazario Mazdu 323 Bf ,1988.god. sa karb.motorom B5 ,1,5L (zupcasti kais je razvod) .Posto ne poznajem taj auto ,potrebno mi je servisno uputstvo ,workshop manual .Da li neko moze da mi pomogne da ga nadjem?
Pozdrav , Stevan Bozic ,N.Sad
064 200-5034 stiv_ns@yahoo.com
Comment