Podaci za WEBER 3032 DMTE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Podaci za WEBER 3032 DMTE

Pre svega pozdrav italijanskom, a nasem drustvu.

Po avataru sigurno ne biste rekli da tu pripadam ali stvar samo spolja izgleda tako. Ispod haube je cistokrvni DMB 128 A.064. Znaci nas. E tu lezi i moj mali problem. Tokom `98. drugu Milanu Beku palo napamet da u Una ugradjuje gorepomenuti motor i to se mom Unu kao prototipu i desilo. Kada je gigantu bilo frka za parice resili te Unice da rasprodaju (doduse samo u mom je bio DMB-ov motor) i u moje ruke je dopao doticni model. Sve na njemu funkcionise kako treba ali ZASTAVA ne bi bila ZASTAVA da nisu malo ocerupali kola pa i motor. Na karburatoru (dvogrli WEBER 3032 DMTE bez auto sauga) bile su pokradene glavne dizne. Ja sam kod prodavaca polovnih delova pazario neke ali niko nije znao da mi kaze koje pasu za taj model. Za prvo grlo sam stavio 220, a za drugo 170.
    Ako neko ima Korala 60, taj karburator bi trebalo da je isao u njega, neka mi javne koje su mu glavne dizne za prvo i drugo grlo i uopste ako ima onih koji imaju podatke za taj karburator neki mi odgovore. Hvala unapred.

Pedja Kragujevac
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Cao.
    I grlo
    Glavni ****k za benzin 0,85
    Glavni ****k za vazduh 1,85
    II grlo
    Glavni ****k za benzin 0,95
    Glavni ****k za vazduh 1,65
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
    X