HHO Gas generatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • [darkside]
    CBC Veteran
    • 19.03.2009
    • 107
    • Beograd

HHO Gas generatori

Pozdrav svima. Sa stalnim poskupljenjima goriva, neminovno se postavljaju pitanja alternativnih izvora energije, a samim tim i moguće ugradnje tih izvora u naše ljubimce – kola. Nedavno sam naleteo na internetu (ah to divno mesto) na više sajtova koji se bave planovima, prodajom delova i ugradnjom generatora HHO gasa i stavljanjem toga u kola kao dodatnog izvora energije. Linkovi:

HHO Car Adaptation: HHO is the gas resulting from electrolysis of water. Two H's and an O when seperated are very flamable. On top of being abundant it is cheap and cleaner burning than gasoline. Operating on purley HHO requires lots of modifications to a car but su…

Sve te naprave rade na principu elektrolize kojim se stvara kombinacija gasova Vodonika i Kiseonika prostim razlaganjem pod dejstvom električne energije. Ti gasovi se sprovode u usisnu granu i kombinuju sa gorivom. Po rečima oni koji su ugradili ovo, to smanjuje potrošnju goriva za jedno 20-30%.

Dakle moje pitanje za sve zainteresovane glasi: ima li neko iskustva sa ovim i da li je pokušao ugradnju kod sebe?
    od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: HHO Gas generatori

viewtopic.php?f=7&t=37697&p=653677&hilit=hho#p6536 77
    viewtopic.php?f=7&t=29852&hilit=hho
    viewtopic.php?f=300&t=21383&hilit=hho
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment