AUDI 200 quattro potreban manual

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 1nsane
    CBC Senator XXL
    • 28.05.2007
    • 388
    • Umcari - Grocka

AUDI 200 quattro potreban manual

Treba mi za jako dobrog drugara. U pitanju je audi 200 kvatro, petak sa turbinom, 90-o godiste. Ja sam odusevljen autom, on jos vise, ali ga yebe to sto je relativno skup za odrzavanje, servisi samaraju kao blesavi jer je jako redak auto, a gooomilu stvari na njemu moze i sam da uradi - za sta mu naravno treba manual. Aj' ako neko zna gde mogu da mu iskopam, nek javi.....decko je se toliko "zalepio" za ovaj auto (i razumem ga u potpunosti) da nudi klopu i pice onome ko postavi link za download manuala (ako moze na engleskom, posto i ja i on slabo stojimo sa "nemeckim"). Znaci, najozboljnije - klopa i pice za link.
    NO BRAIN
    NO PAIN
    1_N_S_A_N_E
  • Moriarty
    CBC Član
    • 05.08.2009
    • 12
    • Beograd

Re: AUDI 200 quattro potreban manual

Evo ako pomaže na ruskom

Audi 100 / 200 (45, 1990-1994)
    Книга по ремонту и эксплуатации Audi 100 / Audi 200 в 45-м кузове с 1990-1994 года выпуска, включая Audi 100, Audi 100 Quattro, 100S, 100CS Quattro Wagon, Audi 200, Audi 200 Quattro, Audi 200 Quattro Wagon. Бензиновые двигатели 2.0, 2.2, 2.3, 2.6, 2.8. Дизельные двигатели 2.4, 2.5 TDI. 81.80 MB

DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

Название:Audi 100/200 выпуска 1990-94 годов Пособие для техцентров, ремонтных мастерских и автолюбителей
    Язык: русский
    Формат: PDF
    Размер: 66.5 Mb

DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

ili za stariji tip

Мультимедийное руководство по ремонту, обслуживанию и эксплуатации Audi 100 с 1982-1990г. выпуска

Руководство по ремонту и обслуживанию AUDI 100 1983-1991 г.в.

Audi 100 (44, 1983-1991)
    Книга по ремонту и эксплуатации Audi 100 в 44-м кузове с 1983-1991 года выпуска с двигателями DR, DS, WH, KP, WC, KU, NP, RT, NF. Кузова типов седан и универсал. Инструкция по эксплуатации, регламентные работы, двигатели, системы впрыска K-Jetronic и KE-Jetronic, КПП, подвеска, рулевое управление, электрооборудование и схемы. А также, контрольные точки для проверки геометрии кузова и детали кузова с каталожными номерами, особенностиэксплуатации, способы регулировок и диагностирования узлов и агрегатов.

i katalog delova

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

nek iscima stefanves-a da mu pronadje...

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 1nsane
        CBC Senator XXL
        • 28.05.2007
        • 388
        • Umcari - Grocka

Iiiiii vecera ideeeee..........nama dvojici. Slucaajno sam provalio da clan foruma (Jevrem) nosi isti motor i preko linkova koje je on postavio u drugoj temi, nadjem kompletno uputstvo. Hvala svima koji su se trudili, decko ovih dana uvodi internet i eto ga ovde, obavezno.
        NO BRAIN
        NO PAIN
        1_N_S_A_N_E

Comment

• jevrem
          CBC Senator XXL
          • 04.11.2006
          • 948
          • Smederevska Palanka
          • A4 2.0TDI quattro

Makar neki sendvic i pice meni sto sam postavio link.
          Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
          Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

tesko da je to isti motor ko jevremov. jeste petak ali vas je sa OHC 10v a jevremov je DOHC 20v. drugo, vas je K-Jet ubrizgavanje a jevremov je MPI. kod vas je paljenje preko razvodnika kod jevrema su komutatori-bobine i td, i td... totalno drugaciji motor. jedino zajednicko im je capremina od 2210cc i nista vise...

Comment

• 1nsane
              CBC Senator XXL
              • 28.05.2007
              • 388
              • Umcari - Grocka

Yok bruder, 20V, DOHC,MPI.........ma sve isto bre.
              (i ja sam se iznenadio )
              NO BRAIN
              NO PAIN
              1_N_S_A_N_E

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

da nije kupio auto u sapcu. metalik sivi sa crnim felnama poliran venac ?

Comment

• 1nsane
                  CBC Senator XXL
                  • 28.05.2007
                  • 388
                  • Umcari - Grocka

Nije, kupio ga od nekog matorca u BG (neki bivsi "udbas", politicar...bmlg.), crne boje, sasvim solidno ocuvan. Decko je trazio isti kao Jevremov, cekao je skoro gtodinu dana da izleti nesto tako i natrcao na ovo.
                  NO BRAIN
                  NO PAIN
                  1_N_S_A_N_E

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

bice da je menjan motor posto AAN motor tek od 91.god i to u S4... no nebitno, vazno da ste zavrsili posao.

Comment

• 1nsane
                      CBC Senator XXL
                      • 28.05.2007
                      • 388
                      • Umcari - Grocka

Ma bitno da se usta razvlace od uva do uva kad ga nagazimo, tj. kad skupimo kintu da natocimo benzin, jer ubija sa potrosnjom (zbog toga najvise i jurimo manual )
                      NO BRAIN
                      NO PAIN
                      1_N_S_A_N_E

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

za to vam ne treba manual.cekirajte creva visikog pritiska, operite dizne , operite klapnu, zamenite sondu, cekirajte protokomer, zamenite svecice i ako je turbina ok pun gas do gumetine na remap

Comment

• 1nsane
                          CBC Senator XXL
                          • 28.05.2007
                          • 388
                          • Umcari - Grocka

Eeeeehhhh, kad bi uspeo da ga nagovorim da svrati do Gumetine
                          Sumnjam na protokomer, sledece nedelje cemo da "zagnjurimo" pod haubu pa cemo da vidimo.
                          NO BRAIN
                          NO PAIN
                          1_N_S_A_N_E

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

kako se ponasa, jel ima knedlu kad je hladan, jel mnogo cadjavi auspuh. cekiraj i termo davac na glavi. ili je multifunkc. 4 polni ispod usisne (videces bas je onako budza jedna) a ako nije taj onda je na glavi pozadi ka pozarnom. u autodati imate sve parametre za uporediti. bilo bi dobro i da se otera na wins da ocisti malo ventile i naslage ako je zakoksao. jesu masna creva , kakva je turbina, koje ulje koristi? moja preporuka 10w-60 Mobil ili Castrol. moze i 5w-50.

Comment

• 1nsane
                              CBC Senator XXL
                              • 28.05.2007
                              • 388
                              • Umcari - Grocka

Nije termodavac, to smo proverili, ne dimi, turbina je ok (mada je i sam motor dovoljno jak da se ni ne oseca "lag"). Ne znam tacno koje je ulje sipao, tj. znam da je Mobil, ali ne secam se koja gradacija, svejedno, motor se ni ne cuje na leru. Sledece nedelje cemo da ga uglavimo kod mene u garazu i sve "procesljamo", pa cemo znati tacno sta je u pitanju.
                              NO BRAIN
                              NO PAIN
                              1_N_S_A_N_E

Comment

Working...
                              X