Bilo kakva dokumentacija za suzuki

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Sajonara99
    CBC Član
    • 18.09.2009
    • 98
    • Kragujevac,Batocina
    • suzuki swift 1.3GL

Bilo kakva dokumentacija za suzuki

Potrebna mi je bilokakva dokumentacija za suzuki swift 1.3 GL iz 1984.-e god.Koliko sam shvatio proizvodili su se od 84 do 88-me godine. Ovaj je sa dvogrlim karburatorom,ima automatski ( vodeni) saug,troja vrata,itd....Znaci ako neko zna gde mogu da nadjem nesto od tehnicke dokumentacije,posebno sheme karburatora ,motora,ma bilo sta,neka javi...na awax99@gmail.com ili na pp....
    Jer stvarno ne uspevam nista da "izguglam" za njega. Ili nadjem nesto za 1.3 ali sa direktnim ubrizgavanjem ili je u pitanju 1.0 motor,tako da nista ne odgovara.
    Hvala !
    Ako nece, uzmi veci cekic...
  • Moriarty
    CBC Član
    • 05.08.2009
    • 12
    • Beograd

Re: Bilo kakva dokumentacija za suzuki

Mislim da Samuraj ima isti takav 1.3 sa karb. pa probaj
    [img]images/imported/images/imported/2010/04/324d58223f73-1.jpg[/img]
    DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

[img]images/imported/images/imported/2010/04/1269135311_avto0384-1.jpg[/img]
    DepositFiles provides you with a legitimate technical solution, which enables you to upload, store, access and download text, software, scripts, images, sounds, videos, animations and any other materials in form of one or several electronic files.

[img]images/imported/images/imported/2010/04/264964b88f3e-1.jpg[/img]

i ovde
    [img]images/imported/images/imported/2010/04/249d7a1f447c-1.jpg[/img]

Comment

• Sajonara99
      CBC Član
      • 18.09.2009
      • 98
      • Kragujevac,Batocina
      • suzuki swift 1.3GL

Re: Bilo kakva dokumentacija za suzuki

Druze, HVALA ONOLIKO !!!! Cela stvar je u tome da taj karburator jos od 2000-*e,kad je auto uvezen ovde niko nije dirao,.tako da ne bih sad da ga poverim bilo kome,a nesto i nisam u situaciji za se zezam daleko.Sad trosi oko 6-6.5 L benzina na 100 km,sto mislim da je sasvim ok.
      Ako neko ima jos nesto korisno za takav auto neka javi !!!!
      Ako nece, uzmi veci cekic...

Comment

Working...
      X