K-glava (KE Jetronic - KE Motronic) detaljno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • goxy
    CBC Član
    • 20.06.2007
    • 15
    • Podgorica

K-glava (KE Jetronic - KE Motronic) detaljno

Negdje ranije je neko postavio (nedovrsenu) pricu o ovom sistemu.
    Kako sam dosao do kompletnog uputstva na kome se moramo zahvaliti izvesnom "SHAQ"-u. Covjek je ulozio ogroman trud da bi do najsitnijih detalja opisao nacin funkcionisanja ovog sistema, njegovog odrzavanja kao i moguce kvarove i njihovu popravku.

"SHAQ" veliko HVALA.

Kompletan tekst sam postavio na ovom linku:

www.megaupload.com/?d=KW5E90KZ

Uzivajte
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: K-glava (KE Jetronic - KE Motronic) detaljno

moze to i kod nas da se okaci.

KE JETRONIC na primeru vozila Mercedes-Benz Ovaj tutorijal je zamišljen tako da ljudima sa prosečnim poznavanjem automobilske tehnike koji imaju već neko iskustvo pomogne da identifikuju kvar na sistemu i sami ili uz pomoć mehaničara otklone kvar uz minimalan utrošak vremena i novca i što je najvažnije bez kupovine nepotrebnih delova jer iz iskustva znam da su mnogi ljudi bacali silne novce u vetar tako što su menjali bez ikakve potrebe delove koji su 100% bili ispravni samo radi toga što njihovi mehaničari nisu znali puno o KE Jetronicu i kako treba da utvrde šta je neispravno ili pogrešno podešeno

ze detalje, videti pdf u prilogu.
    Attached Files
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• goxy
      CBC Član
      • 20.06.2007
      • 15
      • Podgorica

Odg: Re: K-glava (KE Jetronic - KE Motronic) detaljno

Originally posted by Chubbs View Post
      moze to i kod nas da se okaci.
      Pretpostavio sam da moze, htio sam da na ovaj nacin koliko toliko oslobodim prostor na ovom serveru.
      Bitno je da clanovi ovog foruma dobiju jedan kvalitetan tutorial.
      U svakom slucaju hvala.
      Pozdrav

Comment

Working...
      X