Dokumentacija za gradjevinske masine - Pitanje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • donrile86
    CBC Početnik
    • 03.10.2014
    • 5
    • Beograd, Srbija
    • -

Dokumentacija za gradjevinske masine - Pitanje?

Pozdrav svima.
    Ubio sam se trazeci, ali nista nisam uspeo da nadjem pa sam resio da pomoc potrazim ovde. Da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem neku dokumentaciju za gradjevinske masine? Na primer, CAT, KOMATSU, HITACHI, VOLVO...
    Jos bolje ako ima na srpskom, ali ne mora da bude presudno.

Hvala svima unapred!
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Običaj je, a i pravilo (Pravila Foruma), da se prvo predstaviš, a zatim u odgovarajućoj temi (podforumu), tražiš ono, za šta si zainteresovan. U tvom postu, nije jasno, na kakvu dokumentaciju misliš i koja je svrha: prospekti mašina radi nabavke, ili tehnička uputstva?

U svakom slučaju, što se mene tiče: Dobro došao! A, mišljenje admina sledi, kad te primeti!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Umorio sam se od brisanja pitanja u predstavljanjima i u tudjim temama tako da sam ukinuo pravilo o prvoj poruci da se predstavi. Iako je na svaki klik ispadalo obaveštenje šta treba sa sve linkom gde treba, masa ljudi je grešila, neverovatno..

Tako da, momak je u pravu sem što nije jasno pitanje a pitanje je da mu trebaju uputstva radi posla.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• donrile86
        CBC Početnik
        • 03.10.2014
        • 5
        • Beograd, Srbija
        • -

Pre svega, dugujem veliko izvinjenje Upravi foruma i svim clanovima sto sam pogresio u samom startu, tj nisam procitao Pravilnik. Ispravio sam tu gresku i predstavio sam se pa se nadam da sam se time "oprao". Hehe.

Sto se tice mog pitanja, potrebna mi je dokumentacija za gore navedene proizvodjace gradjevinskih masina koja opisuje princip rada masine, semu delova, brojeve filtera i oznake ulja, kada se radi zamena kog ulja na masini... Dakle, neki opsti katalozi ili nesto slicno, ni ja sam ne znam kako se to zove. Nadam se da sam malo razjasnio pitanje i svaki predlog je dobrodosao.

Hvala.

Comment

Working...
        X