TEHNICKO UPUTSTVO NA SRPSKOM JEZIKU ZA FIAT STILO

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bolenbgd
    CBC Član
    • 23.11.2007
    • 60
    • stilo jtd kaaaravela

hvala MANS
    >>DAHAR<<
    "Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"

Comment

• STILISTA
      CBC Veteran
      • 17.12.2007
      • 182
      • BEOGRAD

a zasto ne MOTUL

Comment

• STILISTA
        CBC Veteran
        • 17.12.2007
        • 182
        • BEOGRAD

skidate li narode?

Comment

• miky90
          CBC Član
          • 25.01.2008
          • 16
          • Nis

ranko sta to podesavas sa retrovizorima za voznju u rikverc?

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...nema svaki Stilo tu funkciju...
            Kao sto nema svaki grejanje sedista, ili prednja sedista se elektricnim podesavanjem...

Sistem [ na onim verzijama gde postoji ], funkcionise ovako :
            sa strane sedista imas tri tastera...Oni sluze za memorisanje tri razlicita polozaja sedista vozaca i spoljnih retrovizora.
            Prvo namestis polozaj sedista i retrovizora kako tebi odgovara. Onda pritisnes [ i drzis pritisnut ] jedan od ta tri tastera, sve dok ne cujes da zapisti dva puta. Tako si memorisao jednu od pozicija sedista i spoljnih retrovizora, i svaki put kada budes zeleo bas takvu poziciju, samo pritisnes taj isti taster, i sve se namesti u memorisanu poziciju.

Da bi memorisao desni retrovizor u voznju za rikverc, prvo ubacis u rikverc, i zatim namestis desni retrovizor onako kako ti odgovara.
            Kada si to zavrsio, opet pritisnes jedan od ona tri tastera za memorisanje [ ali nemoj isti kao prvi put, jer svaki od njih pamti po jednu
            poziciju ]...Ako pritisnes isti taster, onda ce automatski zapamtiti to novo podesavanje, ali ce obrisati prethodno podesavanje koje je bilo na tom tasteru. Zato ih i imas tri komada...
            Isto drzis pritisnut taj taster sve dok ne zapisti dva puta.
            Sledeci put kada ubacis u rikverc, desni retrovizor ce se automatski postaviti u memorisani polozaj...

To podesavanje obicno imaju samo one verzije koje su vec opremljene elektricnim podesavanjima prednjih sedista...Tada i imaju ta tri tastera za memorisanje koji se nalaze iznad onih dugmica za pomeranje sedista...

Comment

• miky90
              CBC Član
              • 25.01.2008
              • 16
              • Nis

Stilo

kazem wauuu.stvarno je supr.ljdi ja sam skinuo uputstvo ali neznam preko cega da ga otvorim?

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...ako si skinuo one .zip verzije, otpakujes ih, i onda otvoris sa Word-om....
                Ako si skinuo .pdf verziju....tu je bar sve islo automatski oko otvaranja...

Comment

• miky90
                  CBC Član
                  • 25.01.2008
                  • 16
                  • Nis

skinuo sam pdf ali mi je ikonica crno-bela.I sad neznam kako da ga otvorim?

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

...zar ti nije, cim kliknes na link za .pdf verziju, startovao Adobe ?
                    Kada on ucita stranicu, samo odes na ''save'' i to je sve...
                    Naravno, od brzine Interneta ce ti zavisiti koliko brzo ce mu trebati da ucita stranicu...
                    Dakle, cim kliknes na link za .pdf format, odmah bi trebao automatski da ti se pojavi Adobe Reader prozor, i da pocne da ucitava stranicu...

Comment

• miky90
                      CBC Član
                      • 25.01.2008
                      • 16
                      • Nis

nije ali podesio sam i sad je ok..

Comment

• STILISTA
                        CBC Veteran
                        • 17.12.2007
                        • 182
                        • BEOGRAD

skidajte skidajte!

Comment

• chiki
                          CBC Veteran
                          • 19.04.2006
                          • 158
                          • Beograd

Ej ljudi svaka cast za uputsvo.
                          Dobre su fore oko follow me, otvaranja/zatvaranja prozora kljucem i preko daljinskog... steta sto se ne moze podesiti retrovizor u slucaju voznje u nazad za vozila koja nemaju memorisanje polozaja sedista....
                          Jako bitna stvar se tice sigurnosti pre svega postavljanja stolice za bebe/decu i isljucivanje prednjeg suvozackog airbaga...

Imam dve nejasnoce. U uputsvu se spominje podesavanja za dve vrste sedista. Jedno je mehanicko a drugo je elektricno. Kod ovog mehanickog postoji podesavanje lumbalnog dela dok kod mene toga nema iako imam podesavanje po visini? Da li Active paket poseduje to podesavanje?

Druga nejasnoca se tice Engine Fault upozorenja. Uredjaj za gas se izgleda istripovao i pojavilo se upozorenje Engine Fault i upalila se lampica. Posle skidanja kleme tj resetovanja gasni uredjaj se sredio ali se pri svakom startovanju motora upali Engine Fault i kontrolna lampica neprestano svetli.
                          U uputstvu pise da ce nakon prestanka problema Engine Fault samo nestati i da ce se lampica ugasiti ali da ce ostati trag u memoriji o ovom problemu.
                          Kad sam otisao u ovlasceni servis, zakacili su kompjuter i rekli da je do gasa (u jednom momentu smesa nije bila odgovarajuca). Obrisali su poruku o gresci i poruka mi se vise nije pojavljivala.

Ispada da uputstvo nije tacno tj poruka se ipak mora obrisati u servisu iako problem vise ne postoji.
                          AR 159 1.8 TBI
                          C3 1.4i GNV

Comment

• neshaoct
                            Banovan
                            • 18.08.2007
                            • 1754
                            • Beograd, Rakovica

...to za sedista imas sigurno...
                            Nisam ni ja iz prve provalio taj tockic...
                            Pogledaj jos jednom, imas sigurno, jer i moj je Activ oprema, i ima to podesavanje...

To za lampice znam da uglavnom mora da se ponisti u servisu, mada i tu ima razlike sta prijavljuje...
                            Npr. meni je par jutara prijavljivao ''failure'' na ABS, ASR sistemu...nekad doda i EBD... , ali samo prilikom verglanja, i to samo prilikom prvog startovanja motora...Kasnije u toku dana nije bilo problema...
                            Lampice nije ni stizao da upali, vec samo poruke na board-u...jer cim se motor pokrene, nema problema...
                            Razlog je bio istrosen akumulator...

Uglavnom, tada je gasio lampice, ali je greska ostala memorisana, i posle zamene akumulatora su mi u servisu izbrisali sve te greske...
                            Tada se ponasao kao sto pise u uputstvu...gasio je poruku o kvaru sam, ali je greska ostala u memoriji...

Comment

• chiki
                              CBC Veteran
                              • 19.04.2006
                              • 158
                              • Beograd

Originally posted by neshaoct
                              ...to za sedista imas sigurno...
                              Nisam ni ja iz prve provalio taj tockic...
                              Pogledaj jos jednom, imas sigurno, jer i moj je Activ oprema, i ima to podesavanje...
                              Ma sve sam pretrazio. Cim sam video u uputstvu tockic za lumbalni deo, odmah sam otrco do kola
                              Evo sta ja mislim... Ovaj auto je bele boje + sto mu nisu uparene boje kvaka na vratima i lajsni. Mislim da mi i pepeljara fali. Prvo sam pokusao da otvorim poklopac ispod konzole za ventilaciju/klimu misleci da se pepeljara zaglavila ali nisam uspeo. Ima samo plasticnu masku umesto pepeljare.
                              Ispada da je ovo neki nestandardni paket opreme. Skoro da je active.
                              Ako neko zna moze da napise sta sve sadrzi Active paket?

Da, nadjoh u uputstvu da neki automobili imaju mogucnost da se suvozacko sediste obori skroz napred i onda plasticna polica na poledjini sedista sluzi kao stočić Dobra fora
                              AR 159 1.8 TBI
                              C3 1.4i GNV

Comment

• Stilo Abarth
                                CBC Veteran
                                • 24.04.2007
                                • 134
                                • NS

Pepeljara je doplata posle 2003 i dobija se kao pokretna piksla sa poklopcem. A taj tvoj stilo je takozvani "klot" paket opreme, moguće ex van.

Comment

Working...
                                X