Re: RENAULT - User Manuals - uputstva za upotrebu za Renault
Originally posted by click
Resio sam da pocnem da stavljam linkove za razlicite Renaulte modele za download manuala.
@Plum Probao sam da posaljem ono na mail, ali preveliko je. Imas dole link.
Megane II http://www.renault-club.net/upload/M...ultMegane2.zip
Trazio sam dugo ali se trud isplatio.
Upustvo za Lagunu 1 na ENGLESKOM
Upustvo za Lagunu 2 na ENGLESKOM i FRANCUSKOM
Sve je u .pdf formatu. Desni klik i ...save target as...
-postupak : potrebna je registracija na navedenom co.uk sajtu sa naravno postcodom iz engleske.
*npr - london - E98 1NW*
Nakon toga u okviru MYRENAULT dela kliknuti na *Add services to your homepage* opciju i odabrati opciju MY HANDBOOKS
nakon cega ce se na pocetnoj strani MYRENAULT-a pojaviti ova opcija gde je potrebno kliknuti na SEARCH i traziti zeljeno upustvo.
Uglavnom postoje sva upustva - nisam video samo za Lagunu 1.
Postupak je jednostavan a postcode i adresu za registraciju trazite na googlu.
Upravo sam skinuo sve sto mi je potrebno za auto. Provereno radi
Mogu se slobodno, bez ikakvog prijavljivanja i registrovanja, skinuti RENAULT - user manual, user guide, operating instructions, instructions for use & instruction manual - za sledeće modele (pogledaj u donjem desnom uglu sajta):
4 TL CLIO CLIO 2 CLIO 2 1.2 CLIO 2 1.2 16V CLIO 2 1.4 16V CLIO 2 1.5 DCI CLIO 2 1.6 16V CLIO 2 1.9 DTI CLIO 2 2.0 16V CLIO 3 CLIO I GEARBOXES LAGUNA LAGUNA 1.5 dCI LAGUNA 1.6 16V LAGUNA 2 LAGUNA 2.0 16V LAGUNA 2.0 dCI LAGUNA 2.0 T MEGANE MEGANE 2 MEGANE BERLINE MEGANE COUPE MEGANE ESTATE MEGANE SCENIC NOUVELLE TWINGO NOUVELLE TWINGO AUTHENTIQUE NOUVELLE TWINGO DYNAMIQUE NOUVELLE TWINGO EXPRESSION NOUVELLE TWINGO GT TCE NOUVELLE TWINGO INITIALE NOUVELLE TWINGO NIGHT&DAYS NOUVELLE TWINGO RENAULT SPORT R18 R19 - 1996 SCENIC SCENIC 1.4 16V SCENIC 1.6 16V SCENIC 1.8 16V SCENIC 1.9 D SCENIC 1.9 DCI SCENIC 1.9 DTI SCENIC 2 SCENIC 2.0 16V SCENIC II TWINGO TWINGO 1995-1999 TWINGO II
jel moze neko da skine servisno uputstvo podvoza za clio2 1.2 s ceskog sajta i poslje mi hvala unapred..
inace skinuh megane/scenic servisno s ruskog sajta ali po pokretanju prijavljuje neku scritp.txt gresku?
Prijatelju, ovaj link ili ne radi ili je nesto drugo u pitanju. možeš li ti ovo da okačiš na ni drigi server pa da ga skinemo ko ljudi, moguće da je ovo dovoljno prastaro pa je skinuto sa starog mesta
Comment