Tips and Tricks Fiat Stilo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aleksandarns
    CBC Član
    • 03.01.2008
    • 13
    • Novi Sad

Tips and Tricks Fiat Stilo

Posto je uputstvo preobimno,hajde da olaksamo jedni drugima sa korisnim savetima oko elektronskih caka i objasnjenja istih,pa da vidimo ko koji model i sa koliko opreme ima

Nadam se da svi znate caku sa prozorima i daljincem,kada se drzi duze dugme za zakljucano on podize nepodignute prozore i obrnuto,kada se duze drzi dugme za otkljucavanje onda se spustaju

Kako se podesava ona funkcija Follow me home?
  • Djolle
    CBC Početnik
    • 17.01.2008
    • 1
    • Jagodina

Tema je sasvim ok tako da cu rado da je citam i da ucestvujem i evo prvi Trick . Follow me home radi tako da kad parkiras auto i izvadis kljuc prekidacem svetla a funkcijom ablendera aktiviras svetla koja te prate do kuce.Jedan blend 30 sek. dva blenda 60sek. tri blenda 90 sek. i valjda mislim da ima i cetri blenda 120 sek. posle zadatog zeljenog vremena se automacki gasi.

E Acko el si znao za zakljucavanje sa blokiranjem vrata od kradje?Kad pretisnes zakljucavanje dvaput za redom blokiras vrata sa unutrasnje stane od otvaranja tako da i ako neko razbije prozor i pokusa da otvori vrata sa unutrasnje strane nece moci.

Poruku izmenio: Lord_o21

Comment

• miky90
      CBC Član
      • 25.01.2008
      • 16
      • Nis

ja imam obican kljuc,pa sam zato ugradio alarm,zbog lakseg zakljucavanja.Pa da li mogu ja to da blokiram sa obicnim kljucem?

Ljudi da li ste znali da kada pada kisa i kada menjac ubacis u rikverc da se zadnj brisac automatski pali?

Poruku izmenio: Lord_o21

Comment

• Lord_o21
        CBC Senator XXL
        • 29.04.2006
        • 494
        • Novi Sad

Trudite se da ako je vas zadnji post da ga editujete i dodate sta ste hteli, da ne gomilamo samo broj postova...
        ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Originally posted by Djolle
          E Acko el si znao za zakljucavanje sa blokiranjem vrata od kradje?Kad pretisnes zakljucavanje dvaput za redom blokiras vrata sa unutrasnje stane od otvaranja tako da i ako neko razbije prozor i pokusa da otvori vrata sa unutrasnje strane nece moci.

To je double lock, koji ima vecina automobila.

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

..ili ti ''dead lock''...
            A, memorisanje polozaja retrovizora pri voznji u rikverc ?
            O tome je bas skoro bilo reci...

Comment

• miky90
              CBC Član
              • 25.01.2008
              • 16
              • Nis

neznam to za retrovizor... Ja na vratima vozackog mesta imam samo 4 dugmeta.2 za prozore,jedan krug za podesavanje retrovizora i jos jedan kojim biram koji cu retrovizor da podesavam..mislim da ja nemam onu opciju za rikverc ili mi se cini?

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...ti dugmici za memorisanje i nisu na vratima,
                vec sa strane oko sedista...
                Kada ti nemas ni podizace nazad, onda sigurno nemas ni memorisanje polozaja retrovizora za voznju u nazad...

Comment

• aleksandarns
                  CBC Član
                  • 03.01.2008
                  • 13
                  • Novi Sad

na vozacevim vratima imam podizace na svim prozorima,zakljucavanje zadnjih prozora da se deca ne igraju i podesavanja za oba retrovizora,na sedistima rucno podesavam visinu sedista a tockicem nagib,kao i ispod sedista napred nazad.Pretpostavljam da ni ja nemam tu funkciju falow mee.

Comment

• lazzar
                    CBC Član
                    • 09.05.2007
                    • 82
                    • Beograd, Vidikovac

Ovo pitanje nema veze sa elektronikom, ali ima sa sigurnošću putnika na zadnjem sedištu (čitaj dece!).
                    Moja ćerkica od godinu i po je počela poslednjih mesec dana da se intenzivno interesuje za povlačenje ručice za otvaranje vrata. Iz sedišta za decu ga dohvati i ... - meni mrak na oči. Da majka nije munjevito reagovala ne smem da pomislim šta bi bilo. Ne moram da napominjem da sam probao sve to i sa zatvorenom centralnom bravom.
                    Pitanje je sledeće:
                    da li kod STILA kao i kod nekih drugih automobila postoji varijanta da se zadnja vrata otvaraju samo spolja?

Comment

• sky walker
                      CBC Početnik
                      • 29.10.2007
                      • 9
                      • Novi Beograd

Na zadnjim vratima ispod brave postoji polugica koja postavljanjem u donji položaj onemogućava otvaranje vrata iznutra. Samo spolja.

Ja lično nisam to radio već jedan poznanik koji ima isti problem sa klincima, od koga sam to i čuo.

Comment

• nikolaf7
                        CBC Veteran
                        • 23.12.2007
                        • 181
                        • beograd

To postoji na svim kolima a na mom pezou je bas nesretno reseno - polozaj na dolje je zakljucano i cim neko malo jace zatvori vrata padne i zakljuca ga.
                        Onda ja moram da izadjem da mu otvorim
                        If God rides a Harley............
                        The Devil rides a Duke!

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

Originally posted by aleksandarns
                          ...falow mee.
                          Tu funkciju sigurno imas...
                          Ugasi auto, izvadi kljuc iz kontakt brave, i ablenduj...
                          Povuci rucicu kao da ablendujes...videces na ekranu kako se menja duzina trajanja, pocev od 30 sekundi...

Comment

• miky90
                            CBC Član
                            • 25.01.2008
                            • 16
                            • Nis

Ocigledno da nemam.da vas pitam jel imao neko do sada slican problem.esava mi se da zimi kada operem auto i ostavim ga,da kada se vratim cesto zateknem otvoren prozor???! Vec sam ludeo zbog toga,jer su mogli sve zivo da mi pokradu sto imam u kolima,pocev od cd playera pa nadalje,tako da sam zamenio onaj komijuter u vratima,ali nista sve je ostalo isto.Ali ponavljam problem se u 90% slucajeva desava kada operem auto.da li su to neki senzori u pitanju,pa mu zasmeta voda il sta vec ni sam neznam.....

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

...ne znam...
                              Moj Stilo sam ne otvara prozore...

Comment

Working...
                              X