Ja imam Eper v1.6 koja ima moj auto ali od '88god,posto je moj '85
neznam da li ima neke razlike,mislim da nebi trebalo.
Ako neko ima neki slican program ili isti ali sa tom godinom proizvodjen
znacilo bi mi mnogo,ako nekome treba ova verzija slobodno nek se javi.
U sustine i ova mi onako odgovara,ali bio bih jako zahvalan ako neko ima tu verziju programa koja meni bas treba.
Unapred hvala.
Inace ja imam Lanciu Y10 1.0 '84god (tako pise u saobracajnoj)
Mada,kod prodavaca kad sam narucivao delove za nju,svi mi kazu da se proizvodi od '85,u tipishenu (posto je auto uvezen iz austrije),jos davne 90 i neke i to na Beli Manastir pise da je '87.
I ja vise neznam koje mi je auto godiste (kome verovati) ili jos bolje da li ja nekako mogu da proverim ili saznam tacnu godinu?
Bas me jako interesuje.Jer majstori se smeju kad im kazem da je '84 a proizvodi se od '85.Svasta zar ne?
Puno hvala unapred (jos jednom) svim ljubiteljima Lancie,Fiata i Alfe.
Pozzzzzzzzzzz
P.S. ako neko slucajno ima slike slicnog auta kao moj neka postavi,bas bih voleo da vidim.
toliko od mene...
neznam da li ima neke razlike,mislim da nebi trebalo.
Ako neko ima neki slican program ili isti ali sa tom godinom proizvodjen
znacilo bi mi mnogo,ako nekome treba ova verzija slobodno nek se javi.
U sustine i ova mi onako odgovara,ali bio bih jako zahvalan ako neko ima tu verziju programa koja meni bas treba.
Unapred hvala.
Inace ja imam Lanciu Y10 1.0 '84god (tako pise u saobracajnoj)
Mada,kod prodavaca kad sam narucivao delove za nju,svi mi kazu da se proizvodi od '85,u tipishenu (posto je auto uvezen iz austrije),jos davne 90 i neke i to na Beli Manastir pise da je '87.
I ja vise neznam koje mi je auto godiste (kome verovati) ili jos bolje da li ja nekako mogu da proverim ili saznam tacnu godinu?
Bas me jako interesuje.Jer majstori se smeju kad im kazem da je '84 a proizvodi se od '85.Svasta zar ne?
Puno hvala unapred (jos jednom) svim ljubiteljima Lancie,Fiata i Alfe.
Pozzzzzzzzzzz
P.S. ako neko slucajno ima slike slicnog auta kao moj neka postavi,bas bih voleo da vidim.
toliko od mene...

Comment