Ne,rekao si mi da ako ocu ove pritiske(citiram: ako oces da ludujes sa pritiscima) da stavim zicani ring.
Yugo 1.3 Turbo Build Up???
Collapse
X
-
Da, ali znas valjda da uz "lude" pritiske idu i kovani klipovi
Dokle god imas livene klipove koristi obican, kvalitetan dihtung. Ako predjes na kovane, mozes da uzmes dihtung sa posebnim ringvima ili da ringujes blok/glavu uz obican dihtung.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
www.iapel.com
Set klipova je oko 200usd. Slanje iz Argentine jos toliko. Ali opet se isplati. Ne znam kakvog su kvaliteta.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Originally posted by Yugo_IHI_Turbo
Koliko se samo naucilo od tad.
JA SAM LAJAVI KRELAC!
Tako i ja nekad citam stare poruke i kazem, koja je ovo ****** napisala, kada pogledam ono ja
Zato smo i ovde da ucimo....za 2 godine smo se nagutali znanja vise nego za svo vreme skolovanja...jbg. to nas zanima
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
@Rale_Gumetina
Uh,pa trebalo bi danas ili sutra da odem po instalaciju.
Ako sa njom upalim konacno cu i dokazati da moja ne valja,e pa onda moram da idem da smaram ujaka da mi pravi novu(instalaciju za ECU ubrizgavanja).
@M-power
Ne,al stvarno kad vidim neke svoje komentare sam bi sebe udario.
"If in doubt, flat out"
Collin McRae
Comment
-
-
Nemoj da bacas pare bre na nove instalacije !!!
Jel imas semu ?
Namesticu ti ja to bre... Ionako je prosta ko ekser !
sutra sam u bg poslepodne... mozda naletim
A za komentare i pitanja, niko se pametan nije rodio, tako smo svi poceli jel da?
Comment
-
-
@Rale
Hvala kompa,ali 99.9% je problem u kontaktima na onom velikom konektoru(sto se bode u ECU-jebiga ne znam tacne "strucne" izraze)od kojih su se neki iskrivili ili popucali od starosti i previshe iskopcavanja/ukopcavanja.
Ali zvacu te sigurno ako mi bude trebala pomoc(a mislim da oce).
Inace auto je sad na Kanarevom Brdu kod drugara gde cemo ga osposobiti za voznju plus se ubacuje roll-bar,kocnice od una turbo(komplet) i jos mali milion sitnica(99% su sanse i da cu promjeniti klipove-NADAM SE! )
ali kakvi debilozni komentari bozheeeee...
Nego znate li gde mogu da kupim TURBO TIMER posto strava izgleda, ili ako neko ima da proda!Ma ,znam, ali ja zelim samo 7000!!!
Tako me privlaci ta brojka!
A tek iznad toga, joooooooj!
Mislim da cu da placem od tuge!"If in doubt, flat out"
Collin McRae
Comment
-
Comment