Ugradnja jaceg motora!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • iwcham1979
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2007
    • 741
    • Nis
    • Seat Altea 2.0Tdi

Ugradnja jaceg motora!

Pozz ljudi. Imam Lupo 3L i planiram da ubacim neki 1.9tdi iz Golfa mk4, ili 96 ili 110kw, i sve sto ide uz to, menjac, ecu, struja... Preporuka za majstore koji rade modifikacije ove vrste.... Hvala.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

najpre proveri kako ces to atestirati, registrovati i ostalo sto ide, da ne radis dzabe.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

Da to obavezno, ali pretpostavljam da moze, cim se to radi u Eu....

Comment

• alex1974
        CBC Veteran
        • 15.04.2016
        • 127
        • okolina
        • Vectra A 1.6SV

EU I Srbija su dve sasvim suprotne stvari,sada kod nas ne prolaze raznorazne sitnice na tehnickom a sigurno nece ni zamena motora sa jacim

Comment

• samo_jdm
          CBC Član
          • 28.08.2016
          • 20
          • Nova Pazova
          • Nova Pazova

Ako je taj motor bio ugradjivan u taj model postoji mogućnost da se zavede i sve lepo promeni. U slucaju da taj motor nikad nije ugradjivan u taj model neces moci legalnim putem da ga legalizujes...Gledaj koji je najjaci motor za tvoj model auta ako planiras da sve uradis po zakonu koji ces takodje platiti za razne ateste i gluposti

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Comment

• Aki
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2006
            • 1133
            • Beograd
            • Yugo 1603, Yugo 1301

Pogledaj gde je broj motora i oznaka na tom koji hoces da ugradis, da li mozes da prebacis ili prekopiras istu sa starog. Tako se u Srbiji to radi, samo dziberske varijante i sitni kriminal, jer drzava ne zeli da ti omoguci da im platis za sve to, onda nista drugo ne preostaje. Magarcine...

Od normalnih saveta vazi ovaj iznad ^^
            "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
            - Lousie Smith

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

Ma nema nista onda od toga. Najjaci je 1.4Tdi 55kw. Ja sam hteo da,ugradim 1.9tdi 110kw sa odgovarajucim menjacem, radim naravno kocnice, ozbiljni tockovi itd... Znaci ozbiljna prica bi bila...

Comment

• samo_jdm
                CBC Član
                • 28.08.2016
                • 20
                • Nova Pazova
                • Nova Pazova

Dzabe druže,nije to stvar koja ti je neophonda a postoji toliko problema i zavrzlama koje bi uzludnim pokušavanjem da rešiš i ispuniš na kraju shvatio da ti država ipak to ne dozvoljava. Najjednostavnije rešenje je kupiti neki auto sa jačim motorom. Naravno nemoj pogrešno da me shvatiš, samo ti pričam realno kako jeste jer sam prošao lično kroz to. Nisam ja pandur, što se mene tiče ugradi ga sutra i dodji da se družimo i trkamo ali ti kažem kako jeste jer su mene opasno smarali za plin koji nije bio upisan a ne za jači motor iz drugog auta
                Sve u svemu svu sreću želim u poduhvatima

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

Nemoj da gledas kako to tamo negde u eu moze. Nasi zakoni jesu prepisani od eu ali ih je prevodio neki majmun sa megadesn diplomom. Pogresno naravno.

Za svaku prepravku ti treba izjava proizvodjaca da je to moguce. Nasi uvoznici su odreda svi šupendare koji nece da se zamaraju oko polovnih vozila vec ih zanima samo prodaja novih, jer je tu lova. Narod, raja, korisnici vozila su takodje obične šupendare jer prihvataju sve što im se servira.

Pokušao sam da ugradim motor iste kubikaže, iste snage ali noviji, savremeniji, od novijeg modela, koji čak paše, što se kaže šraf na šraf i gde god sam pokucao, dočekalo me odbijanje i nerazumevanje.

Živimo u šupku poznatog svemira.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• samo_jdm
                    CBC Član
                    • 28.08.2016
                    • 20
                    • Nova Pazova
                    • Nova Pazova

Tačno tako...Tužno je ali teška srca moram reći da je većina tačna...Zakoni nemaju obzira da li je neko entuzijasta ili lopov pa hoce da prepakuje ukradene masine...Ja sam ugradio isti motor i ne znam iskreno sta ce biti kada ode na ovaj novi glupi tehnicki

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

ako imas poreklo motora, nema nikakvih problema, zavede se i teraj.

Comment

• iwcham1979
                        CBC Senator XXL
                        • 17.07.2007
                        • 741
                        • Nis
                        • Seat Altea 2.0Tdi

Hvala ljudi. Raspitacu se i ja malo, mada me ne greje sunce. Kupio bih legala motor sa papirima, sve kako treba....

Comment

• Gruja
                          CBC Senator XXL
                          • 09.02.2006
                          • 614
                          • Bgd
                          • Alfa 75 TS

Hmmm, a da li se može uvesti takav auto kao polovan?

Recimo nađem takav Lupo koji je prerađen i uredno registrovan u DE ili IT i hoću da ga uvezem kao i svakog drugog polovnjaka?
                          Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

Working...
                          X