kako se olakšavaju klipnjače na tipovom motoru,ako moze da mi netko objasni di se skida visak materijala i da li mogu da se klipovi olakšavaju,ako da kako i gdje se skida i da li se na klipu može na njegovom plaštu izbrusiti oni zubi s svake strane
Olakšavanje klipova
Collapse
X
-
Te zube ne skidaj ni u ludilu,jer moze da ti se desi da se posle okrene klip.
Na klipnjacama ima mesta gde moze da se olaksavaju, Skroz gore na maloj pesnici i na donjoj polutki. Video sam da su olaksavali i sa strana ali ne znam koliko je to pametno!VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
-
-
Originally posted by Yugo1600kako moze da se okrene,ne kuzim i da li se klipovi mogu olakšati ako da kakoVW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
-
Ne razumem svrhu operacije.
Ako treba laksi klip onda treba i jaca klipnjaca. Jel tako? Takve kombinacije postoje da se kupe u svrhu ozbiljnijeg tuninga. Nije cudo sto se ne uzima svaki motor za prepravke nego oni "zgodni" sto vec imaju visoko kvalitetne elemente. Jevtinije je i manje posla ima. Zasto ici glavom kroz zid?
Comment
-
-
mi moze neko malo bolje objasniti o olakšavanju klipnjača,gdje se olakšavaju,koliko,kako,poliranje,balnsiranje,kako i jel to mogu sam napraviti ili mora stručna osoba
prije par dana sam vidio na netu kako je jedan decko sam olaksavao radilicu,ali ne one utege nego odmah pokraj ležišta gdje dođu klipnjače je li to pametni ili ne
Comment
-
-
Originally posted by Yugo1600mi moze neko malo bolje objasniti o olakšavanju klipnjača,gdje se olakšavaju,koliko,kako,poliranje,balnsiranje,kako i jel to mogu sam napraviti ili mora stručna osoba
prije par dana sam vidio na netu kako je jedan decko sam olaksavao radilicu,ali ne one utege nego odmah pokraj ležišta gdje dođu klipnjače je li to pametni ili ne
Taj decko na netu ne znam sta je radio, niti sta je time znacajno dobio sem sto je otvorio verovatno mnostvo problemaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa moras da imas preciznu vagu....i olaksavas onaj tezi na za to predvidjenom mestu da dobijes istu tezinu ko na ostalimaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ne mozes, jer ako preko Foruma treba da ti se objasnjava sta i kako da radis, onda sigurno ne posedujes dovoljno znanja da to i uradis kako treba. Ne bih zeleo da se pogresno razumemo, ali neke stvari ne mkogu da se prenesu kuckanjem preko Foruma, neko predznanje vec moras imati...
Comment
-
Comment