E sad posto 206 rece da nema dobrih kovanih klipova ispod 1000e a doticni kostaju oko 500e el zna neko nesto vise o njima, na rdtiburon forumu trpe i vise od 400ks bez vecih problema , a vidim da momci prave i po zelji za nesto vecu cenu,btw glavni dilership za evropu im je u madjarskoj a i mogli bi neku group bay cenu da izmuvamo i do 25 30 posto nizu
WISECO High performance klipovi
Collapse
X
-
WISECO High performance klipovi
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?Tags: None
-
-
Citiram deo na koji reagujem:
group bay cenu da izmuvamo i do 25 30 posto nizu
Sto se klipova tiche, nijedan klip nema direknu granicu za toliko i toliko KS.
Ima granicu max expanzionog pritiska , dakle Nm i do kojih obrtaja se moze vrteti (tezina klipa VS. hod klipa).
Jedino sto i na cemu se treba poentirati ako se uzima iz H da se njihov PDV izbegne da bi pokrio nash + crina tako da se prodje sa otprilike istom cenom.
Ako uzimate vas vishe, imacete nesto jeftiiju posilku takodje , kad se sve salje u 1 paket.
kako cete se sporazumeti sa nasim carinicima sta je cije , nek vam je Bog u pomoci.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
Nisam ni mislio na direktno koliko trpe ks vec na kvalitet posto kazu da su ok, a i cena je relativno ok za kovane klipove a to za gb je samo ideja @, inace interesuju me konkretna iskustva a u hr se vec sastavljajudva coupea sa doticnim klipovima koji bi trebalo da rade na 1,5 bara pritiska
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
1,5 bara? nista negovori
Ja sam terao standardne klipove nekovane sa +2,3 bara overloada, tako da njíe relevantno.
Inace sklapam jedan koji ce nositi 130KS po klipu sa Wisecom.
Inace sam radio dosad 6 motora sa njima i nema problema.
Nisse drugar ih je ugradio dosad u oko 300 motora tako da ...
Kovano je kad se bojis da ce spajkovi da ubiju klip i za obrtaje.
To sto ti trazis od motora je verujem jedina opcija za tvoj motor, vecini netrebaju ...Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Pa nesto racunam 150e za turbo dihtung dodje trecinu tih klipova a onda cu nonstop da se tripujem da ce nesto da ode u pm, a ovako bar znam da nije do hardwera, btw sta mislis pod onim "to je jedina opcija za to sto ti hoces od tog motora"....
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Cek,cek ,malko, 600 za standardne(mislim na bilo koji model iz kataloga) ili za one po zelji ili je svejedno...Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Dobar mu popust
Ali i dalje ne znam sta ce ti to, sta planiras da radis, posto od kovanih klipova i klipnjaca auto nece biti nista brzi. Ne znam da li uopste imas ikakvu predstavu koliko kosta bilo kakva gimnastika te vrste za koju su zaista potrebni kovani klipovi i klipnjace, koliko znanja, vremena i novca to podrazumeva.
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacE i mene ovo interesuje.
Jel rade i klipnjache?
Danas sam dobio odgovor iz wossnera i rekli su mi cenu od 185 evra po komadu (i klip i klipnjacha)a cena seta komplet bi bila 1050 evra.Pa da vidimo kolko bi bio set ovih?
Cena koju si dao je niza nego li za dilere bez PDVa!!!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment