Tuning nije bio u planu ali.....malo bih se igrao.Mozda bih digao snagu za par konjica.
Za pocetak bih izdvojio pomenutu sumu.Znaci...nista nije fiksno,ali ne ni neki ogorman novac.Cuvaju se pare za Supru
Dakle...Ukratko...
Here's a site - 3SXPerformance
Sa leve strane su opcije za modifikacije.
Sta je najbolje za.....hm.....kako da srocim sada
Sta prvo?...hocu...hm...sta hocu
.............Kako je najbolje odraditi tuning i dobiti najvise HP a da opet sve bude\ostane dobro izbalansirano - za pomenuti novac.
Valjda ste razumeli
Uf...moracu da prosirim post
Ok...evo ga (recimo) Turbo kit

Info - 3SXPerformace - turbo kit
Popricah malo sa momak sa foruma koji ga ima (taj kit), izbacuje 523awhp i kaze da je auto skroz reliable sa tom snagom.
Taj kit je $2500+.Sad...jeste to ceo kit ali opet..trebace jos stvari pored.KOJIH (tacno-ako moze precizan odgovor)?
Btw, da li je ovo sve?
RECOMMENDED SETUP:
Fuel Pump w hotwire kit
680cc injectors
3SX underhood fuel kit with Lines/FPR/Filter/Loop
GM 3.5" MAF in blow-thru setup
MAF Translator
FMIC or SMIC kit accomodating the blow-thru MAF
(postoji opcija za min i max setup na siteu)
Opet..mozda ne bih iso na tu snagu trenutno ali...do neki 400awhp-da.Naravno, ja mogu da uzmem ovaj kit i da drzim boost na zeljenoj snazi
...a opet, zasto bih uzimao ceo taj kit ako mi ne treba
Joj ljudi..ne zezam vas, samo trazim najbolju opciju za dodatnih (recimo) 100+hp.
Prvo mi je malo na pamet celokupan izduv da odradim kao i air filter as well.Ali...izduv je ~1000$, filter ~200...a dobicu,koliko? ~20hp
P.S. @206 - necu Nitrous
Auto je planiran kao prelazno resenje dok ne dodje monstrum
Ali...ako se pokaze...necu zaliti ni 1000$ za custom haubu i jos toliko za front bumper,kao i jos HP

Dakle'?...Boost, 206, Valentin, SaabPower, Dora (imas li neki plin za mene
NHF), Nenad, Uros, Mpower, Dejan...ostala ekipa (izvinjavam se ako sam nekog ispustio)...opinions?
P.S. Ako imate neki drugi site sa boljim cenama, linkujte
Za pocetak bih izdvojio pomenutu sumu.Znaci...nista nije fiksno,ali ne ni neki ogorman novac.Cuvaju se pare za Supru

Dakle...Ukratko...
Here's a site - 3SXPerformance
Sa leve strane su opcije za modifikacije.
Sta je najbolje za.....hm.....kako da srocim sada

.............Kako je najbolje odraditi tuning i dobiti najvise HP a da opet sve bude\ostane dobro izbalansirano - za pomenuti novac.
Valjda ste razumeli

Uf...moracu da prosirim post
Ok...evo ga (recimo) Turbo kit

Info - 3SXPerformace - turbo kit
Popricah malo sa momak sa foruma koji ga ima (taj kit), izbacuje 523awhp i kaze da je auto skroz reliable sa tom snagom.
Taj kit je $2500+.Sad...jeste to ceo kit ali opet..trebace jos stvari pored.KOJIH (tacno-ako moze precizan odgovor)?
Btw, da li je ovo sve?
RECOMMENDED SETUP:
Fuel Pump w hotwire kit
680cc injectors
3SX underhood fuel kit with Lines/FPR/Filter/Loop
GM 3.5" MAF in blow-thru setup
MAF Translator
FMIC or SMIC kit accomodating the blow-thru MAF
(postoji opcija za min i max setup na siteu)
Opet..mozda ne bih iso na tu snagu trenutno ali...do neki 400awhp-da.Naravno, ja mogu da uzmem ovaj kit i da drzim boost na zeljenoj snazi

Joj ljudi..ne zezam vas, samo trazim najbolju opciju za dodatnih (recimo) 100+hp.
Prvo mi je malo na pamet celokupan izduv da odradim kao i air filter as well.Ali...izduv je ~1000$, filter ~200...a dobicu,koliko? ~20hp

P.S. @206 - necu Nitrous

Auto je planiran kao prelazno resenje dok ne dodje monstrum

Dakle'?...Boost, 206, Valentin, SaabPower, Dora (imas li neki plin za mene

P.S. Ako imate neki drugi site sa boljim cenama, linkujte

Comment