Sklopite (mi) konfiguraciju - Mitsubishi twinturbo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806
    • Chicago - My Kind Of Town

Sklopite (mi) konfiguraciju - Mitsubishi twinturbo

Tuning nije bio u planu ali.....malo bih se igrao.Mozda bih digao snagu za par konjica.

Za pocetak bih izdvojio pomenutu sumu.Znaci...nista nije fiksno,ali ne ni neki ogorman novac.Cuvaju se pare za Supru

Dakle...Ukratko...

Here's a site - 3SXPerformance

Sa leve strane su opcije za modifikacije.

Sta je najbolje za.....hm.....kako da srocim sada Sta prvo?...hocu...hm...sta hocu

.............Kako je najbolje odraditi tuning i dobiti najvise HP a da opet sve bude\ostane dobro izbalansirano - za pomenuti novac.
    Valjda ste razumeli

Uf...moracu da prosirim post

Ok...evo ga (recimo) Turbo kit

Info - 3SXPerformace - turbo kit

Popricah malo sa momak sa foruma koji ga ima (taj kit), izbacuje 523awhp i kaze da je auto skroz reliable sa tom snagom.

Taj kit je $2500+.Sad...jeste to ceo kit ali opet..trebace jos stvari pored.KOJIH (tacno-ako moze precizan odgovor)?

Btw, da li je ovo sve?

RECOMMENDED SETUP:
    Fuel Pump w hotwire kit
    680cc injectors
    3SX underhood fuel kit with Lines/FPR/Filter/Loop
    GM 3.5" MAF in blow-thru setup
    MAF Translator
    FMIC or SMIC kit accomodating the blow-thru MAF

(postoji opcija za min i max setup na siteu)

Opet..mozda ne bih iso na tu snagu trenutno ali...do neki 400awhp-da.Naravno, ja mogu da uzmem ovaj kit i da drzim boost na zeljenoj snazi ...a opet, zasto bih uzimao ceo taj kit ako mi ne treba

Joj ljudi..ne zezam vas, samo trazim najbolju opciju za dodatnih (recimo) 100+hp.

Prvo mi je malo na pamet celokupan izduv da odradim kao i air filter as well.Ali...izduv je ~1000$, filter ~200...a dobicu,koliko? ~20hp

P.S. @206 - necu Nitrous

Auto je planiran kao prelazno resenje dok ne dodje monstrum Ali...ako se pokaze...necu zaliti ni 1000$ za custom haubu i jos toliko za front bumper,kao i jos HP

Dakle'?...Boost, 206, Valentin, SaabPower, Dora (imas li neki plin za mene NHF), Nenad, Uros, Mpower, Dejan...ostala ekipa (izvinjavam se ako sam nekog ispustio)...opinions?

P.S. Ako imate neki drugi site sa boljim cenama, linkujte
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806

E pa, hvala svima na iscrpnim odgovorima. Bas ste od pomoci

Kontaktiran najbolji tuning servis na middlewest-u iz Chicaga.

Resena dilema sta i kako.Uskoro stizu delovi i radi se.

Moze lock na temu

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Pa napishi ovde shta i kako?Mozhda zatreba nekome nekada..

I love my

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ja ne mogu da verujem da niko nista niije imao da kaze po pitanju ovoga...
        A ti Sky podhitno da predstavis auto u odgovarajucoj rubrici!

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Kad bi ziveo u USA i ja bi tako
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Ma da. U radnji sve znaju.

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

da li ua radnji sve znaju ili ne covek je se ovde obratio za pomoc i nije dobio nikakav odgovor
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• mirdza
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2005
                • 2437
                • Katowice (PL) / Banja Luka
                • AGP / W126

tek sad sam vidjeo ovu temu - koliko vidim ovaj kit je kineski / tajvanski. Dosta ljudi u PL je montarilo takve "pronalazke" na svoja auta i demontirali su veoma brzo - turbine se raspadaju, kolektori pucaju, WG i BOV se kvare, i sl.
                Ne kazem da tako mora da bude ali bio bih oprezan...
                Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394
                  • tu iza coska(Milwaukee USA)

onaj turbo kit ti je kineako smece , sto znaci ga ga mozes nacii jeftinije
                  prvo moras znati i sa cime se hoces igrati

hoces potrositi novac na nesto sto radi i traje i naravno dobivas ono sto placas

e onda je dalje lakes

ako ciljas na menjanje turba izduvne grabe 3000 $ ti nece biti dovoljno ...

sve to ima svoje pratece delovee

ja kada sa svog saba poceo raditi , isto sam tako trazio jestine delove ,ali kada sam video da je to smece ibacanje para , kakraju izadje da sam potrosio oko 6000 $ samo na motor

recimo , samo turbo i lamela su me kostali 3000 $a da ne nabrajam dalje

zato ti kazem moras znati sta ti je cilj
                  nekuuj ono sto ti mislis da ce te zadovoljiti , pa kasnije ooooo trebao sam ovo kupiti bolje je i tako na kraju kupis bolju stvar a sto si mogao odmah u startu

sta mislis zasto svi klinci kupuju honde , jeftini delovi mozes ih srediiti za 1500 $ sve je to kinesko , ali neko ko ima prvi auto a voli da je na njemu turrbo ,eto ga ...

sada ako ces ti tunirati svoj a ogranicen si sa novcem a ciljas na nesto sto tim ogranicenim novcem nemozes dobiti , onda si kupio pogresan auto
                  _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• dranix
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 3079
                    • Antwerpen/Belgium
                    • Saab 9-3

Osnovna stvar kod tuninga je upravo odabrati adekvatan auto u skladu sa budzetom i krajnjim ciljem. U protivnom je to samo bunar bez dna sa veoma sumnjivim krajnjim rezultatom u tehnickom smislu iako je potrosen novac (vise ili manje).
                    Odlicno se zna kako se dobijaju konji kao i koliko kostaju kvalitetni delovi i ko ih proizvodi.
                    Za sve ostalo sto dolazi iz Kine, ziv nisam.

Comment

• Skyline GT-R
                      CBC Senator XXL
                      • 13.02.2005
                      • 806

Postavim pitanje - 3 dana nema odgovora!

Resim "problem" i "zakljucam" temu - pocne nasiroko da se pise

A onda jos pocne i bezveze da se pise, sto se nezna i sto nije ni pitano.

Auto NIJE POGRESAN!Ja ZNAM sta kupujem.

KAd radim tuning,radim sa najboljim delovima koji mogu da se nadju.Zato i jesam postavio ovaj sajt jer je specijaliziran usko za 3000GT.
                      Mogu li da pitam odakle vam to da su proizvodi kineski?Odokativno ili ste negde procitali?

Kad sam pitao da postavite link sa bojlim cenama, nisma mislio da mi nadjete sto jeftinije sranje,nego isti proizvod (misleci da je dobar) ali sa nizom cenom.Ako imam dva ista proizvoda razlicitih cena, uzecu onaj gde je jeftinije, zar ne.

Novac planiran za tuning ovog auta nije limitiran jer NEMAM, nego zauto sto ovo nije 2JZ.Jeste dobar, mocan i ima potencijala, ali ne kao dotocni - nije toliko izdrzljiv pri velikim snagama i ima AWD "hendikep".

Zato sma i hteo neke light modifikacije...a kasnije kad se resim da idem na 800+hp, to nece biti sa ovim autom.

Comment

• SAAB PoWeR
                        CBC Senator XXL
                        • 26.04.2005
                        • 1394

ajd ti nazovi tu firmu pa se sam uveri ,ja ti garantujem da ce ti reci taiwan ili kina

omakve turbine radi garrett,sto na njima nepise , onaj waste gate je kopiha TAIL waste , jedan TAIL wastegate kosta nesto preko 300 $

samo da ti prikazem sliku

Comment

• Skyline GT-R
                          CBC Senator XXL
                          • 13.02.2005
                          • 806

Ovog trenutka sam ih zvao.

Kaze covek "We can't tell our sources"

Reko bar nesto da izvucem..."Ok but can u just tell me where's that coming from...USA, Europa, China...Japan".

On pocne da muca.."Well....i really don't know"

"Sound Performance" mi je ponudio njihove delove, tako da...videcu sta oni imaju.Momci su specijalizirani za supre ali rade i druge importe.

SAAB Power....ima li bilo sta da valja sa ovog site-a ili da ih teram u PM

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394

aa
                            ja kupio toyota truck , izgoreli izduvni ventili , trazio set dihtunga,nadjem jedan za 40$ + 14$ za shiping, znaci u kitu ama bas sve, sad se ja mislim , kako to sada za toliko , a diler trazo 350 $ za originalni kit, reko ajd da ja njih nazovem , pitam ih ko pravi taj kit, ista stvar , poce coka stucati , pa znas mi to ovako mi to onako , nakraju kaze nabavljaju sve iz taiwana , a na kitu njihovo ime , tako na kraju kupim celi kit iz japana za 140 $.

pusti ti njih sta oni malte ,zna on dobro odakel to dolazi tog smeca imas koliko hoces na ebay ,

najbolje ti je da odes na 3000 gt forum i pitas tamo , ovde samo trosis vreme ...

jedan od boljih foruma http://www.3si.org/

Comment

• Skyline GT-R
                              CBC Senator XXL
                              • 13.02.2005
                              • 806

Znam za taj forum.I njega kao i 3sx sam dobiood vlasnika 3000gt-a.

Ima jos jedan 3000GT forum gde mozes da budes clan smao ako si VLASNIK 3000GT.Traze ti VIN No. , registracioni list....sve i svasta kao dokaz...i smao onda mozes da se uclanis

Znam da ovde nema mnogo pomoci, ali su mi bili potrebni neki uopsteni odgovori

Trenutne opcije.

1. Light mod - Menjam ceo exaust (od turbina do kraja) + air filter + dignem boost.Total should be....up to 350AWHP

2. Mid mod - Pored toga menjam i Turbo...400-450awhp

3. zadnje sto bih pristao da radim na ovom autu je 500+awhp - turbo kit sa pratecom opremom.

Jedino sto cu da se rapitam je koliko radilica, klipovi,klipnjace i ostalo moze stock da izdrzi.Ali ako 2JZ moze 800+hp na stock masini da gura, moze i 3SI 400-450awhp.

Comment

Working...
                              X