Sklopite (mi) konfiguraciju - Mitsubishi twinturbo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806
    • Chicago - My Kind Of Town

Ponovo malo procaskao sa kolegom koji ima tuniranog 3000GT.

Potvrdio je vasu pricu.

"2. I decided against the 3sx kit. The 3sx kit is cheaper, so it is alot easier to budget for. However the turbos are chinese knock-offs of the real MHI 16g's. and the manifolds are also mass-produced, so the welds might not be as strong. I got my turbo kit from www.ipsmotorsports.net . That kit has been absolutely amazing, and those strong turbos just keep on giving."

Tako da...novi nabavljac u igri.

IPS EVO 3 turbo kit

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

Sky nisam znao da imas 3000GT...
      shuto-expressway.com

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

ahahhha, pa te turbine su ti iste kao i one sa prve slike

cim nema plocicu sa podacima turba serijskim broje imenom firme ,sve ti je to china i taiwan ...

samo se ne zaleci

imas sve te iste stvari na ebay za 70 % menje $
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

A zasto ne bi pokusao da nabavljas komponentu po komponentu od firmi koje su renomirane i specijalizovane bas za turbine, bas za izduvne grane i sl.

Posto zivis tu gde zivis, relativno su ti lako dostupne te kompanije, uglavnom su sve u USA ili u Japanu, sto tebi dodje na isto (kad govorimo o dostupnosti).

Malo je duzi put, ali sigurniji ?!

Svi ti Kit-ovi mi deluju jaaako nesigurno kad se radi o tunung-u.

P.S. Zavidim ti na automobilu!
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Skyline GT-R
            CBC Senator XXL
            • 13.02.2005
            • 806

@Prolupator

Nije problem.Kao sto rekoh, Sound Performance kuca koja je jedna od najboljih u US-u i specijalizirana za supre ce raditi tuning.Oni imaju sve i svasta.Ove siteove sam dobio od vlasnika 3000GT-a...i videvsi da su iskljucivo za ovaj auto...pomsilis da vredi uzeti od njih.Ali ako se ispostvai da je sve to piece of shit...nabavljacemo sa raznih strana.

@SAAB Power

Kao sto rekoh, popricao sam sa kolegom sa supra fruma.Njegov VR-4 izbacuje 523awhp (kazi ga nekih 650hp na radilici).On je uzeo BAS OVAJ kit sa ovog sajta...tj u toj tuning kuci je radio sve.

Kao sto sma ga citirao i iz price kaze da je prezadovoljan kitom.A da te/ove turbine nisu ioste kao one sa 3sx-a.Ovo su MHI a one su noname tj kopija ovih.

Jesi iso na dati site ili opet odokativno...pa da ih ja zovem

Btw, slucjano naso.Mislim da je svedjanin....vidi sta mu pise na masini

@Prolupator & V-tec

Hvala na komentarima za auto.

Inace, zaista nemam slike auta ...jednstavno...nisam ga slikao.Nisam ni razmisljao o tome.
            Ajde da se prolepsa vreme pa cu uraditi jedan photo session

Edit.

Sad se setih...pre dva dana sam dobio slike od "photografa"

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

pa shto na crveno rodjache??

I love my

Comment

• BGILLEGAL
                CBC Senator XXL
                • 22.05.2006
                • 653
                • Beograd

Care jel bi mogao da predstavis svoj auto... Jos neke slicice itd? Ima nas ovde dosta koji bi voleli da ga vidimo. Nema toga kod nas bas...

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394
                  • tu iza coska(Milwaukee USA)

nisam ja rekao da to nece raditi ,, naravno da ce raditi, samo ti njih zovi, ali nemoj direkno na pitanje , pravi se kao da si zainteresovan ,pa onako iz daleka pitaj ...

sinoc sam trazio jedan video i nikako da ga nadjem , ima neka firma , kojoj posaljes svoju turbinu , oni je rebilduju i razbuse izduvnu i usisnu stranu ... potrazicu ponovo , pa ces videti sta rade ,za tvoj slucaj bi to bila najbolja solucija... sto se tice turbine

da samo ne zaboravi ,svaki cigo hvali svog konja
                  _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Sky, u sobu za predstavljanje sto pre i postavi sto vise slika!
                    shuto-expressway.com

Comment

• Skyline GT-R
                      CBC Senator XXL
                      • 13.02.2005
                      • 806

@Kani

Apsolutno NIKAD ne prolazim na crveno.Znaci NIKAD.Ovo je bio pokusaj prolasaka na zuto.Vozio sam druga kuci...3 ujutru...vidis da pise da sam iso 38mph (i to kad sam ubrzao da prodjem ).Ali jbg..uhvatio sam solidno crveno.
                      Ima i ceo snimak od par sekundi na policiskom sajtu ali neznam kako da ga skinem

@Saab Power

Ovaj momak nema zasto posebno da hvali kit.On je isto birao kao i ja..izabrao ove momke i extra je zadovoljan.Pogotovo sa turbinama.
                      Pola masine mu je i dalje stock i nema apsolutno nikakvih problema.

Gledacu sledeci vikend a odem u SP pa cu da vidim sta oni misle o svemu i sta imaju u ponudi.

@BGILLEGAL & V-tec

Nemam ni JEDNU JEDINU slicicu.Cim nadjem vremena, nestane snega, pojavi se sunce ...uradicu par slika.

Comment

• kalibaR
                        Moderator
                        • 03.04.2006
                        • 352
                        • Beograd
                        • AE86 rolle, Eclipse 1G

Joj dobre ti one slike

Super je auto! Nikad ne bi rekao da vozis mitsubishi-a posle onih silnih postova o GT-Rovima.

Onaj branik i hauba totalno menjaju izgled auta, samo napred.
                        Baš me zanima šta ćeš napakovati na kraju u njega, izveštavaj...
                        i baci neke normalne sličice

Comment

• Nenad
                          CBC Senator XXL
                          • 06.01.2005
                          • 1364
                          • BBgd/Mow

Moje misljenje, ne treba kupovati kit koji nema sve delove. Tojest, ovo sto sam video je da nude turbine,izduvne grane i nesto cevi/creva. To je isto sto i radi APR. Ako shoces gotovo resenje i onih 500 i kusur whp znaci mora da ima i injectore i pumpu i sve ostalo (diverter valve,map mozda) a najvaznije od svega software.Sve drugo je sarena laza pa makar i prodavali Garrettove turbine.
                          Ali ne zaboravi na korpu kvacila sa ostalim delovima
                          Boost or bust...

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Lepo rekoh ... na papir sta sve treba, pa po proizvodjacima ...
                            Takav kit kakav pominje Nenad niko ne nudi!
                            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Skyline GT-R
                              CBC Senator XXL
                              • 13.02.2005
                              • 806

@kalibR

Kakve veze ima sto sma hvalio GTR a vozim Miths - ista su klasa .GTR i Supra su i dalje No.1 i tu nema price
                              Stavise, Supra je trebala da upadne u kombinacju sad na leto ali...bilo je nekih neplaniranih troskova, pa ce da saceka sledecu sezonu.

Tako da, za sad jos uzivam u ovom lepotanu.

@Nenad

Koliko ja znam (koliko sma gledao po raznim sajtovima) nema ni jedan turbo kit koji ima SVE sto treba.I ja sma to hteo ali...nema.Tj ja nisam naso.Ako znas neki sajt koji sve to isporucuje, reci.

Ali kao sto sma napisao, ako odes (npr) na stranicu koju sma ostavio, tamo tacno pise sta jos sve ide uz taj turbo kit.Ima opcija za min, recommended i max setup, i naravno..ukljucuju injectore i ostale stvari.
                              I sve to naravno, mozes sa istog sajta da narucis.

Sto se tice kvacila...to se podrazumeva .To sma planirao cak i ako idem samo do 400awhp

Evo, za pocetak.Ko radi najbolje izduve.Znaci, promenio bih celu granu od motora\turbina do kraja.Dajte mi sajt, adresu, telefon

Comment

• kalibaR
                                Moderator
                                • 03.04.2006
                                • 352
                                • Beograd
                                • AE86 rolle, Eclipse 1G

hehe, samo sam mislio da vozis nekog besnog nissana...

Nije ni problem da kupis sve sta treba i na razlicitim mestima, zar ne?
                                Samo napravi spisak sta sve treba i kreni u nabavku

DNP manifolds, ali kostaju koliko su kvalitetni

Comment

Working...
                                X