coil - over ( dumper ) ili ti po nasko opruga-preko ( amortizera ) je naziv za spoj opruge i amortizera kao jedne celine pri cemu najcesce visina vozila moze da se steluje pomocu neke matice ili granicnika na kome sedi opruga . Odakla je potekao taj sklop opruga-amortizer ( coilover ) koji ti koristis ? .
Vesanje je skroz profi odradjeno . Mislim da ce ti malo problema praviti presiroki selen blokovi od fice . A definitivno ce ti praviti problem naopaki rukavci . Skini to i nabavi rukavce od forda taunusa i koristi zadnju osovinu od eskorta i ne mozes da pogresis . Mozda ti sada i nije jasno u cemu je razlika , ali ce ti biti jasno kada zavrsis auto , probas ga i skerenes prvi put i pustis volan a on nece da se vrati sam u pocetni polozaj .
Za motor i menjac koristi sta hoces ako moze da stane unutar shasije .
Hvala na objasnjenju za "opruzni amortizer. Podesiti ne moze to je jedna mana, drugo neznam silu koja ce ga savladati ! Tomos Tori ga koristi za zadnji cenntralni amortizer. Rukavac prednje glavcine moze da stoji i napred i nazad .
Ne odgovori ti nama sa kog vozila potice taj opruzni amortizer .
Mislim da me nisi shavatio za rukavce . Jasno mi je da mogu da se okrenu , a da li je tebi jasno da nije isto ako su predvidjeni da im spone stoje iza prednje osovine a ti ih okrenes da stoje ispred ? Jel si upoznat sa pojmovima : nagib , zatur , pravac tocka i akermanov ugao ? To su kljucne stvari za konstrukciju prednjeg vesanja i predlazem ti da nadjes na neto nesto i procitas o tome , pre nego sto viljuske ugradis na shasiju , jer ako nesto uradis pogresno mozes da dobijes auto koji ne drzi pravac i kome se volan ne vraca sam posle krivine .
Najjeftiniji coil-over je za kit-car-ove je oko 80 funti + 22 funte opruga . Pa jos dok dodje dovde ... Mene je izrada , sa svim potrevnim delovima kostala oko 120 e za par prednjih coil-over-a .
Comment