Porsche 356

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chbr2a
    CBC Početnik
    • 04.11.2008
    • 1
    • HRVATSKA

Porsche 356

pozdrav ekipi.

ovakova je situacija. trenutno se bavim idejom da bi napravio porsche 356 repliku na bazi bube.

posto mi se neda narucivati iz neke zemlje daleke cjeli kit (koji kosta za mene previse) odlucio sam se napraviti sam svoj odljevak.

trenutno sam u fazi pred CNC rezanje. zanima me dali postoji jos netko na ovome forumu da je zainteresiran za gradnju replike 356 da probamo podjeliti troskove oko izrade kita. vise komada za napraviti bi nam sigurno bilo jeftinije.

eto
  • Van
    CBC Senator XXL
    • 16.02.2007
    • 1425
    • Nbgd

Pozdrav i dobrodosao . Idi prvo na temu predstavljanje clanova i tamo se predstavi , takvo je pravilo .
    Ljudi nisu nesto zainteresvani za takve replike , posto izrada karoserije kosta , detalji i sitnice kostaju isto dosta , pa sredjivanje mehanika isto kosta da bi auto iole imao pristojne performanse .
    A sa tim istim parama mozes da napravis zver od automobila , i da bude jos atraktivniji nego replika 356-ice .
    ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• pikec-tuning
      CBC Član
      • 19.08.2005
      • 64
      • subotica

pa vise se isplati uzeti komplet karoseriju od356 koja kosta oko 2000€ nego praviti model pa posle karoseju izlivati veruj mi na rec posto sam vec to i probao
      potpis nije po pravilima foruma

Comment

Working...
      X