Ideje za projekat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Arsen
    CBC Član
    • 03.04.2009
    • 40
    • Beograd

Ideje za projekat

Pozdrav svima. Evo ovako, ono sto me zanima jesu ideje i iskustva u vezi bike powered cars. Nekoliko dana ceprkam po netu i osim zcars.org.uk drugo nisam nasao (premda je tamo lepo objasnjeno i ima dvd da se kupi na kome se vidi kako se to radi).Recimo moj favorit bi izgledao ovako http://www.youtube.com/watch?v=e_basyOj ... re=related a evo kako to izgleda na stazi http://www.youtube.com/watch?v=bIFSeRVw3Wo mada ima tipova koji rade i ovako za kako oni kazu 2 dana posla http://www.youtube.com/watch?v=6-_Hmjgjn7c . Tako da mislim da vam je jasno ono sto me zanima. Naravno ima i peglica ali ja sam vise za nacional . E sad u Italiji postoji posebna klasa za brdo BEC; prototipi klasa 2 gde ima svasta od automobila ali to je vec druga prica tj. drugi budzet koga zanima adresa je www.zanga106.it . Ono sto me cudi ili brine kako se gleda je to sto nisam video-cuo da je to neko radio kod nas. Mozda je bolje da neznam razlog hehe. Unapred hvala svima.
    Nek ide kako ide,...
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

Re: Ideje za projekat

mozda ovako nesto?

video sam ga uzivo i brutalan je autic. ja planirao da ga napravim sa motorom od r1 yamahe ali sam imao tu nesrecu pa sam pazario jako dobrog 1275gt minija pa mi je bilo nekako bzvz da ga cerupam.
    kad me je lik provozao u mini hayabusi tek sam tada shvatio koliko je to bolestan autic.
    i sto je najludje uz pomoc ortaka ga je sve, ali apsolutno sve kostalo 3000 evra. motor, farbanje, felne, gume, vesanje, materijal za rollbar i elektricar. varioca je imao za dz... hod unazad je regulisao elektro motorom i sasvim lako legalizovao auto koji vozi svakog dana.
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Lose googlas

Evo ti
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Arsen
        CBC Član
        • 03.04.2009
        • 40
        • Beograd

Moguce Van ali sajt i forum nasao, stim sto kao za pocetak i osnovu nisam nasao neke znacajnije informacije, znaci interesujeme neko odavde ko zna-upustao se u tako nesto ili je cuo pa trazim kontakt. Naravno sa ovim sto je hondaholic pokazao bi bio vise nego zadovoljan jer to je plafon sto trazim ukljucujuci i cenu.
        Nek ide kako ide,...

Comment

• hondaholic
          CBC Senator
          • 20.09.2007
          • 201
          • Beograd
          • 1993 Honda CIVIC 4x4

Evo ti kompletno resenje. mozes i na mob da me pozoves pa da ti objasnim sta i kako.
          http://forum.miniclubserbia.com/index.p ... 000.0.html
          odlicna stvar i radi jako lepo.
          1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Van
            CBC Senator XXL
            • 16.02.2007
            • 1425
            • Nbgd

BEC automobili su mahom kit-cars , zbog svoje male mase .
            Nisi rekao sta hoces . Da li da ubacis masinu u postojeci auto ili da pravis auto sa tim motorom ?

Comment

• Arsen
              CBC Član
              • 03.04.2009
              • 40
              • Beograd

Pa ostavio sam na pocetnom klip da bude jasno sta me zanima. A to je fica, pegla ili mini sa naravno nekim agregatom od motora. I to naravno samo zbog cene kostanja, ali ne samo motor u auto i teraj nego i sasija, trapovi, kocnice(ne naravno fensi varijanta upeglana unutrasnjost, vrh delovi i to) nesto sto bi bilo korektno i vozivo. Na zcarsu imaju kitovi da se kupe za minija ali cene mozes da pretpostavis. Pa eto tako
              Nek ide kako ide,...

Comment

• Van
                CBC Senator XXL
                • 16.02.2007
                • 1425
                • Nbgd

BEC nisu za svakodnevnu voznju ....

Comment

Working...