Replica MGTD VW

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rustik-etno
    CBC Član
    • 09.03.2010
    • 30
    • Obrenovac

Replica MGTD VW

Neki od vas su mozda pratili moju temu ne nekim drugim forumima ali hajde da i ovde otvorim novu temu o mom buducem ljubimcu
    Ovo su trenutni radovi...nastavak sledi ali ne tako skoro

a ovo sam probao da napravim zadnji blatobran. Boga mi ispalo je extra iz prve ali ipak necu da se zezam sa tim jer sam nasao coveka kome je to specijalnost i za male pare ce mi sa original blatobrana uraditi odlivak.
  • manijac
    CBC Veteran
    • 30.03.2005
    • 109
    • Bor

Re: Replica MGTD VW

Odlicno napredujes.
    Napisi i troskove za izlivanje a mozda bi moglo i celokupne, od cega koristis vesanje, motor i ostalo.

Comment

• nikolans78
      CBC Senator
      • 16.03.2006
      • 277
      • Vankuver, Kanada

Koliko vidim, ovde je sve od bube.
      Znaci, motor ce biti nazad, a onaj deo napred ce biti gepek?
      Zasto su radovi stali? finansije?

Comment

• rustik-etno
        CBC Član
        • 09.03.2010
        • 30
        • Obrenovac

Da,sve ce ostati original Bubino sto se tice trapa,vesanja. Vec imam jedan bagi koji nema cak ni vesanja fabricka zbog kojih ne mogu da ga atestiram tako da mi ne treba jos jedan. Ovo je dosta ozbiljnija igracka i ne bih se upustao u tu avanturu ako vec nemam nameru da ga atestiram i registrujem.

Motor ostaje gde mu je i mesto a napred ce biti rezervoar i mesto za akumulator kao i naravno prtljaznik i to poveci.Troskovi izlivanja dosad nisu mrdnuli sa nule jer nista i ne radim od poliestera. Ovih dana jurim tipa koji ce mi raditi blatobrane tako da ce tu jedino biti nekih troskova ali ni oni nisu nesto. Obecao mi je da mi obadve strane uradi za 200eur sto je smesno u odnosu koliko ce to realno vredeti.

Poslovi su nazalost stali ne zbog finansija (sto je kod nas najcesci slucaj nazalost) vec zbog prebukiranosti poslom kojim se bavim tako da nemam apsolutno ni malo vremena koje bih mogao da odvojim za nastavak radova. To kod mene traje negde do odprilike jula tako da cu onda moci da nastavim dalje...

Comment

• rustik-etno
          CBC Član
          • 09.03.2010
          • 30
          • Obrenovac

Postavicu i slike pocetka radova....

Comment

• rustik-etno
            CBC Član
            • 09.03.2010