proracunava ti duzini otvaranja bregastih i preklapanje usisnih i izduvnih ventila..usotalom ubacis podatke od svoje bregaste i dobijes proracun pa ces videti...e sada cemu sluzi,pa ako znas karakteristike tvog motora mozes da skontas koje i kakve bregaste ce da ti nabolje odgovaraju
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
ajd da ne ispadnem ....
meni je pomogao jer sam znao da na mom motoru ne bih trebao montirati bregaste koje imaju "preklapanje" ventila vece od 40 stepeni...kada sam narucivao bregaste dobio sam od firme podatke sta oni rade ,izracunao koje mi odgovaraju na taj nacin da mi auto ne radi ko slogiran,i da ipak imam malo vise snage da bi mi se ta investicija isplatila(ko da se ovako nesto moze isplatiti) ...isto tako sam i utvrdio da podatci koje sam nalazio nisu tacni sto se tiche fabrickih bregastih...eto meni je za to trebalo.mozda sam ja to mogao saznati i na drugi nachin,ali nisam..
pa nismo svi 206-ca
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment