Reprofilisanje bregastih - iskustva?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Rubi
    CBC Senator XXL
    • 06.05.2005
    • 519
    • Beograd

Reprofilisanje bregastih - iskustva?

Da li neko ima iskustva sa reprofilisanjem bregastih u Beogradu i okolini (Srbija, Bosna :-)? Kako stojimo sa radionicama? I pozitivna i negativna iskustva bi mi mnogo znacila (pre nego sto se odlucim da steknem sopstveno

Ono sto bih hteo da napravim je:

Cam lift 10.54mm
    Valve lift 10.33mm
    Duration 282 Degrees
    Timing figures 35/67 67/35 Valve timing 106 valve clearance 0.2mm

Ovo su specifikacije za Kentovu bregastu, ispostavilo se da i oni u mom slucaju samo rade reprofilisanje, i to prilicno povoljno. Samo sto mi se ne salje deo motora preko Lamasa, a i bojim se da ce postarina i dazbine da izadju skuplje od same usluge.
    (\__/)
    (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
    (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Ne igraj se, to apsolutno NIKO u SCG a pogotovo u BiH ne radi kako valja. Trazio sam i trazio...imam 2 para bregastih koje stoje u garazi u nadi da cu nekada naci nekog da narezem novi profil...ali slaba vajda. Osim toga, ne vredi mi preterano, jer mi auto ima hidropodizace i koji god profil da narezem nece doneti preterano mnogo jer ne mogu da menjam lift ventila... Koji je auto u pitanju? Ako ima hidropodizace a ti pokusas na narezes veci lift ventila nego standardna begasta, to nece da moze...

Jedino matori Pjero (ako je jos ziv...) radi reprofilisanje, ali on to radi u Italiji, a nahvatati njega da nesto uradi u nekom smislenom roku je NEMOGUCE!

Evo, ja sam pre neki dan narucio bregaste i komplet ostalih delova da izbacim hidropodizace (povecan lift za 3.5mm), pa ako nekome treba komplet bregastih za 206 2.0, neka se javi...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Kao sto rekoh, Rubi, za 6-7 godina nisam cuo da to iko radi kako treba, a veruj mi, trazio sam jer nove nestandardne bregaste nisu nimalo jeftine.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• tenzo RS
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2004
        • 309
        • Krusevac
        • Saab 9-3 TiD

...pre nekoliko dana sam pricao sa milosem ( zivanov sin ) iz kragujevca...kako mi je rekao, planiraju da kupe bruslilicu za oblo koje izmedju ostalog sluze i za to...e sad koliko ce da ispostuje to videcemo...u svakom slucaju cim nesto saznam javljam...
        8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• Rubi
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 519
          • Beograd

Motor je 1108cc sohc FIRE, auto je Fiat Punto 55. Ovde, znaci, mrka kapa po pitanju bregastih... Hvala, sada znam na cemu sam.
          (\__/)
          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

Working...
          X