Promena motora

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JeftaNis
    CBC Početnik
    • 17.07.2008
    • 3
    • Nis

Promena motora

Pozdrav svim ljubiteljima Alfe od Dejana. Imam model 155 2,5 V6 i izuzetno sam zadovljan njime. Medjutim veliki troskovi za registraciju naterali su me da razmisljam o prodaji ovog zaista divnog automobila ili zamenu njegovog motora, sa motorom manje kubikaze. Posto sam slabo upucen u ovu problematiku, zanima me da li je zamena moguca i koji motori dolaze u obzir, ko i kako radi ove stvari.
    Hvala unapred
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

u principu svi bi mogli sem boxer motora,od 1.4-3.0,naravno sa odgovarajucim menjacem,da se ne bi desilo da vidi brdo pre vozaca
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• JeftaNis
      CBC Početnik
      • 17.07.2008
      • 3
      • Nis

Dobro, koje su vase preporuke, zanima me motor do 2000 kubika.

Comment

• ljube-kugla
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 1531
        • batajnica

mislim da je TS sasvim solidan odnos snage i registracije,ali ne zuri sacekaj da se javi jos neko ko mozda bolje poznaje 155-ice i sta preporucuje ja vozim 75-icu sa 2.0 motorom ali iz 84.godine iz giuliette sa 131ks i dva dupla karburatora
        ko na nas krene iz mesta je naje&o
        a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• JeftaNis
          CBC Početnik
          • 17.07.2008
          • 3
          • Nis

Hvala Ljube, a neko ko ima iskustva slobodno neka predlozi neku varijantu, ako je moguce i sa detaljima oko noabavke motora:gde, kako, na koji nacin, naravno motor sa saobracajnom...
          Hvala unapred.

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Vidi mozhda ti je bolja varijanta da prodash auto i uzmesh neki slabiji.
            U sv sl ja bi to prvo pokushao a ako bash ne ide prodaja onda bi se odluchio za swap.

I love my

Comment

Working...
            X