Sta se sve moze nabuzditi :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ile
    CBC Veteran
    • 15.03.2007
    • 101
    • Reading UK

Re: Sta se sve moze nabuzditi

Ja sam imao susret sa tjuniranom fabiom tdi130 koja je imala dobro preko 200ks bez nitroa. auto radi vec vise od 2 godine tako i prelazi oko 70km dnevno. covek je to sve radio kod nekog tunera allard motor company ovde u engleskoj. ima veliki turbo i jos tonu drugih stvari koje su ga kostale znaci mnogo vise nego sto je platio fobiu (£2000). auto je zaista zver. moja oktavia 20v turbo sa malo preko 200ks je bukvalno smesna za tu fobiu. sve to moze, samo je pitanje isplati li se uloziti li toliko u odredjeni auto.

Comment

• nnad
      CBC Veteran
      • 16.01.2008
      • 171
      • pancevo

da li ce zlocesti da se javi ili mu sestra ne da pipne auto

Comment

• dijabolinakeva
        CBC Član
        • 05.10.2009
        • 10
        • Mojmilovo

Druze odvezi Boru na pijac pa kad dodjes do love pazari neki BMW 325 ili M3.... mozda neku Hondu Vtec....
        Ima mnogo boljih kola za to od Bore,ipak je on za penziju a ne za tuning

Comment

• zlocesti
          CBC Veteran
          • 24.06.2008
          • 116
          • Beograd

Originally posted by dijabolinakeva
          Druze odvezi Boru na pijac pa kad dodjes do love pazari neki BMW 325 ili M3.... mozda neku Hondu Vtec....
          Ima mnogo boljih kola za to od Bore,ipak je on za penziju a ne za tuning
          za penziju

jao .. znas kao ide .. ne bi rekao da je za penziju .. a po meni to je all in 1 auto ..

izgleda onako malko namrsteno .. kada treba porodicno da ides mesta ima dovoljno .. kada si sa devojcicom . jedna rucica ti je slobodna ..

a kada hoces da loodujes roknes ga u tip tronic .. i looduj
          imao sam neki problem sa menjacem .. i odem kod lika na karaburmi . i on ce ti nesto kao japanski menjac u neca . ovo ono to im je boljka ..
          da se zameni ta glavna ploca sa elektornikom 560+80e ruke
          da se otvori menajc ocisti lepo jedno 200e

i da se sipa .. pazite sta strucnjak kaze 9L ulja njega .. a cena ulja je oko 20 i nesto eura po litru + filter za menjac koji je verovali ili ne 80e
          i to bi sve trebalo da bude ok ...

mislim ******stine . odem ja kod nekog lika tap tap ... izvuce jedan crni deo stavi drugi .. 1800 dinara i ko nov

elem sva zajebancija oko nekog prekidaca ispod papucice za kocenje

i tako vam kazem .. sada sam gledao neke nove farove ... a jaooo sto su loodi

a hondu sam vozio .. i ne kazem da nejde .. ali je nogo mala ..

a modeli su crx i del sol .....

po mom misljenju borislav je pravi momacki autic

jos kada mu budem roknuo chip turbinu i veci interkuler .. ima da nagura . pa nadma se do 200ks .. a to je i previshe .. i sa ovih 130 sam zadovoljan

Comment

• zlocesti
            CBC Veteran
            • 24.06.2008
            • 116
            • Beograd

e da .. jos nesto sam zaboravio ..

baksuz .

pare koje sam pripremio za remapiranje ecu sam potrosio na fenge .. tj tacnije na ispravl;janje istih

znaci ne mogu da verujem da za 10 dana 8 puta krivim fenle .. jednom obe prednje mojom greskom a ostalih 6 puta sestra ... ali mi nikako nejde u glavu da svaki dan pokrivi neku toliko da gma ispusta ((

Comment

• dijabolinakeva
              CBC Član
              • 05.10.2009
              • 10
              • Mojmilovo

potpuno si u pravu,Borivoje rules,200 konja nije sala moze i sa NSX na crtu

Comment

• zlocesti
                CBC Veteran
                • 24.06.2008
                • 116
                • Beograd

e
                ma on ne sluzi za trke . nego da uzivas u voznji ..

za trke koristim yugishu

Comment

Working...
                X