pezo 307 2.0xsi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MisaRS
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 76
    • Nis

pezo 307 2.0xsi

Nedavno sam kupio PEZO 307 2.0XSI 136ks benzinac,u extra stanju totalni full...hteo bih da mu pojacam malo motor ali nisam mnogo iskusan pa bih vas zamolio da mi pomognete oko toga.Znaci ne bih nesto mnogo ali nekih 10-20ks...Cuo sam za K&N filter i ne znam sta bih jos mogao pored toga? ? ?Hvala

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Sta reci, ako je to isti motor kao u S16 onda blago tebi....

Ima tu "nekih" koji su ga doktorirali...
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Cuo sam za K&N filter i ne znam sta bih jos mogao pored toga?
      Time dobijash samo manjak para u dzepu i eventualno dernjavu sa u**** pa si u tripu da si brz. Takodje sam chuo za K&N i zato ga ne koristim.

Umesto toga ide klasichan panelni filter dimenzija pola kvadratnog metra (inache fabrichki), a ako ona pechurkica i propusti neshto vishe, neka joj.
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• BokiRS
        CBC Veteran
        • 20.06.2008
        • 174
        • Beograd

To sa filterom batali.Samo ces baciti pare.

Ne znam mozda da probas neki chip ili tako nesto.Ima tu mnogo varijanti ali su malo skuplje.Najbolje stavi neki auspuh i ako bas hoces neki filter i delovace ti da ide bolje i imaces extra zvuk zato sto se ti motori bolesno cuju
        ne moze brze,jurimo 30

Comment

• MisaRS
          CBC Član
          • 19.05.2006
          • 76
          • Nis

@BokiRS

Koji filter ti preporucujes? ?

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.

Comment

• BokiRS
            CBC Veteran
            • 20.06.2008
            • 174
            • Beograd

Imam ja jedan za tebe ako si zainteresovan.
            Carbon look zatvorenog tipa sa pecurkom unutra i dovodom za hladan vazduh.
            Cold air intake.
            Cena je 40 eura.
            Polovan je,ali je star dva meseca
            ne moze brze,jurimo 30

Comment

• MisaRS
              CBC Član
              • 19.05.2006
              • 76
              • Nis

ne bih.iskljucivo now.

Comment

• MirkoDamnjanovic
                CBC Senator
                • 26.09.2008
                • 291
                • Srbija
                • Cetvorotockas

K&N filteri su filteri koji treba redovno da se ciste i da dodajes ulje da ne bi sa vazduhom uvukao jos nesto u motor. Masu pricom da se taj filter ne menja nikada itd.
                Ljudi kazu da nisu sigurni da li se bolje cuje, a ono u sta su sigurni je da od vece snage nema nista. Jedino sto mozes da dobijes je da ti motor uvuce nesto vece u cilindar i da nepravis sebi probleme.

I ja sam se lozio na pricu da pojacava snagu a smanjuje potrosnju ali to je samo marketinska fora. Ako pojaca ubacivanje vazduha da bi smanjio potrosnju moras da reprogramiras ECU sto je jako skupo i licno mislim da je bacanje para.

Nasao sam tvrdnju da atmosferski motori sa fabrickim filterima uvlace onoliko koliko i mogu da uvuku. Voleo bih da ako neko tvrdi da pojacava snagu izadje sa podacima sa dino run-a i vidimo koliko je to a ne sudeci po osecaju.

Comment

Working...
                X