Zanima me gde se kod nas mogu kupiti koni ili neki drugi sportski,malo kraci set amortizera i opruga? Hteo bih malo da spustim golfa da bude malo stabilniji,ozbiljniji...
Mass uvozi Eibach a Dinara Koni mada i jedni i drugi su u krv skupi. moj savet ti je da pogledas sta ima na ebayu i da preko transportera to porucis. ne moras da dajes ne znam koje pare za renomiranu marku. na ebayu imas ne toliko poznate firme koje su znatno jeftinije a rade isti poso pogotovo sto je mator auto u pitanju koga kapiramn neces voziti doveka a pare koje budes sunuo u njega nikad neces moci da izvuces, moje predlog ti je recimo Weitec. svapska firma ne toliko poznatia kod nas ali kada su meni stigle opruge vrlo prijatno sam se iznenadio kako to sve izgleda. opruge za audi sam tada platio 3x jeftinije nego sto su bile ovde sa sve postarinom. upravo planiram da za bemvea porucim stelujuci set.
Jeste, ovde je skupo...mada je Koni po sebi skup, ali je prva liga. Kod Mass-a je sve skupo. Divim se toj firmi kako dobro radi, a dere...verovatno je stvar u nedostatku konkurencije. U tom delu su Hrvati i Slovenci miljama ispred nas.
Weitec je pametan izbor za ljude sa ogranicenim budzetom. Nisu prva liga, ali su solidni. Odlican izbor za Kadette, Golf II...Ima jos dobrih firmi iz "drugog plana". Weitec mozes da kupis `ladno u Hrvatskoj, u prodavnicama.
naravno, uvek je bilo koliko para toliko muzike ali posto se ne radi o automobilu vrhunskih performansi sa Weitecom ce biti vise nego zadovoljan a sa cenom pogotovo.
Mass uvozi Eibach a Dinara Koni mada i jedni i drugi su u krv skupi.
Ne bih se kladio da je Dinara toliko skupa, radije bih proverio pre svega kod njih i uporedio sa strancima. Uvideo sam u par sluchajeva da imaju sasvim ok cene.
naravno, uvek je bilo koliko para toliko muzike ali posto se ne radi o automobilu vrhunskih performansi sa Weitecom ce biti vise nego zadovoljan a sa cenom pogotovo.
Hoce, sigurno. Dobar je Weitec...uopste su Nemci tu odlicni, kod njih nema zezanja sa standardima i kvalitetom tuning delova. Bas sam Weitec preporucio Lakiju sa GSI-em.
Mass uvozi Eibach a Dinara Koni mada i jedni i drugi su u krv skupi.
Ne bih se kladio da je Dinara toliko skupa, radije bih proverio pre svega kod njih i uporedio sa strancima. Uvideo sam u par sluchajeva da imaju sasvim ok cene.
Mass dere bez premca i tu se slazhem 100%.
pa nije ni da su jeftini, meni su za saksa za prednje uloske i zadnje amorte trazili 400 i kusur eura a gevinde za bemvea sam recimo na ebayu naso za nepunih 300e isto nemacki proizvodjac.
Comment