custom izduvna grana za mog sporta - gdje/kod koga/ koliko?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Trile
    CBC Član
    • 17.06.2008
    • 50
    • Podgorica

custom izduvna grana za mog sporta - gdje/kod koga/ koliko?

Da li ima neko kome bih mogao da donesem npr slike/dimenzije/sheme i sve sto nadjem od nekog izduva neke jache tjunerske kuce i da mi on napravi "isti" takav ili makar slican ?
    I ako moze, koji je kvalitet toga, obrada, varovi, zvuk, kako se nekome od vas pokazao do sada?

Gledam za mog klia rs neki izduv iz engleske, kosta 700 eura ali bi me sa shippingom/carinom/pdv-om i ostalim za'ebancijama ispao preko 1000 eura

Da li imate nekoga preporuciti ko je voljan i sposoban napraviti ovako nesto?

Klio ima fabricki odlican zvuk ali uvijek moze bolje.A i zadnji lonac je ogroman.Sa necim kao sto je na slikama bi ustedio dosta kg a mozda i oslobodio koju konjsku snagu uz dobar zvuk
  • BokiRS
    CBC Veteran
    • 20.06.2008
    • 174
    • Beograd

Imas Bata Sportauspuff u Petrovaradinu,ali nemam broj telefona.
    Aj probacu da ti nabavim pa ti javljam
    ne moze brze,jurimo 30

Comment

• Van
      CBC Senator XXL
      • 16.02.2007
      • 1425
      • Nbgd

Izes zvuk bitne su HP
      ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

• Trile
        CBC Član
        • 17.06.2008
        • 50
        • Podgorica

znam znam

gledao sam sajt ovoga bate... nigdje slike radionice, nije objasnjeno od kojeg materijala radi, kako savija cijevi (ako se ne savije strucno na prelomu se smanji FI ) itd itd

Ne znam.Nije mi zurba nikakva.Da sam pametan pa da sjednem u auto i fino do UK i tamo zavrsim sve

Comment

• Van
          CBC Senator XXL
          • 16.02.2007
          • 1425
          • Nbgd

Ako bas sta hoces , mozes sam da je napravis , tj . da budes projekt menadzer . Das da ti laserski iseku flansu za usisnu granu , to ti je oko 30 e , samo mora neko da ti nacrta precizno vektorski izduvni dihtung . Napravis modele krivina od nekih tankih cevcica koje rucno mozes da savija i po radijusu krivine masine za savijanje cevi , i das ljudima koji imaju trnsku masinu za savijanje da ti tako saviju cevi , i na kraju odes kod nekog ko radi auspuhe da ti to sve lepo spoji i zavari .
          Mozes da radis od prohroma , koji je 5-6 puta skuplji nego obican celik i teze se savija . Ili mozes da radis od alumiziranih celicnih celicni cevi . Tu te ukupan materijal nece kostati ni 100 e .
          E sada ovo je ukratko i nije sve tako lako ,videces koliko posla imas jureci razne stvarcice i majstore a da nisi ni srafa odsrafio ...
          ...zivi , Franjo je ziv !!!

Comment

Working...
          X