Pri brzini od 120 km/h pojavljuje se određeni čudan zvuk, kao neki pisak, i to se čuje iz dela između šoferšajbne i haube. Isti zvuk se čuje i kad se mimoiđem sa nekim kamionom ili busom. Auto je relativno nov, 2003 godište. U čemu je problem?
Čudni zvuci kod Ford Fieste 1.4
Collapse
X
-
zuji vazduh oko brisaca...mozda
Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
-
-
Pa, šta da radim? Da promenim ili učvrstim brisače, mada sumnjam da bi to bilo delotvorno ?Ne znam da li to ima veze sa klimom. Pojavljuje se na brzini od otprilike 120km/h i više, a zvuk je dosta neprijatan, pravi pisak, pa bi voleo to nekako da rešim.Originally posted by stainlesszuji vazduh oko brisaca...mozda
Comment
-
-
Nemam. Imam antenu, mada mi se čini da pištanje dolazi iz dela između šoferke i haube, a možda i sa unutrašnje strane šoferke. Neko mi je rekao da je moguće da se pri velikim brzinama okreće ventilator, mada to nema logike.Originally posted by MarkedjaniJel imaš šiber na autu ?
Comment
-
Comment