Par konja vise za tempru 1.9d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MadOnion
    CBC Početnik
    • 25.10.2008
    • 6
    • Beograd

Par konja vise za tempru 1.9d

Vozim tempru iz 97 .ekstra sam zadovoljan udobnoscu,drzanjem,odrzavanjem, ali je auto malo lenj. Postoji li neki nacin da ga zivnem
    Molim za pomoc,savet
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Ne isplati ti se, taj auto se pravio u verzijama za zivost, ti imas auto koji je za ekonomicnost i nemozes od njega ocekivati da leti. Uzivaj u maloj potrosnji a ako bas oces zivost, prodaj pa uzmi 1.8 ili 2.0 sa plinom i eto zivosti a opet potrosnja prihvatljiva.
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• MadOnion
      CBC Početnik
      • 25.10.2008
      • 6
      • Beograd

Hvala na savetu Cvrle ta verzija mi je poznata,imam i mogucnost za 1.9td. Upravo razmatram koliko bi me kostala ta opcija Stvar sa prodajom fijata jos dizela,nije laka. Iz nekog razloga ljudi ga se plase,ja ne znam sto.Moja tempra je presla 300 000 jos uvek je ok ne bi da je menjam ali bi voleo da mi bude malo zivlja

Comment

• cvrle
        CBC Senator XXL
        • 11.06.2006
        • 1008
        • Beograd,Banovo brdo

Ja sam svojevremeno vozio tempru 1.8 i to ide, sa njom sam presao oko 90 000km i bio sam jako zadovoljan. Nije neka raketa ali ide pristojno i potrosnja je bila prihvatljiva (prosek 9-10l benzina). Nekako se ni meni dizeli u Fiatima tih godina ne dopadaju, zasto nemam razlog da ti kazem, jednostavno neki licni osecaj, i utisak u voznji.
        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• MadOnion
          CBC Početnik
          • 25.10.2008
          • 6
          • Beograd

Posteno receno,nema sta

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

1.9 D mozes dodatno ubrzati samo tako da izadjes iz auta prije preticanja, i opalis ga nogom u ****, ne bi li malo skocio... Nemoj misliti da te nesto spustam i vrijedjam, znam o cemu pricam, taj motor je pravljen da se kotrlja...

Znam o cemu pricam posto vozim Felicia-u, karburator-plin... I ona ima startnost samo kao pojam u enciklopediji, cak i na benzin... Ali se moze i pristojno voziti kada znas cestu, dozvoljena mjesta za preticanje, sa pravovremenim zaholcavanjem... Znaci nema "preskakanja" ni meni ni tebi, bar sa sadasnjim automobilima...

Comment

Working...
            X