jeep cherokee

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mr_W
    CBC Član
    • 17.06.2005
    • 65
    • Beograd

Originally posted by brick
    ne znam, malo mi je cudno da je svuda po svetu ista ta situacija sa navodnim vanredno losim odrzavanjem, ukljucujuci i Nemacku i zemlju porekla. svuda se Jeep-ovi jako cesto kvare, daleko vise od proseka svih vozila. tako kazu brojke, ja nisam proveravao kroz praksu a i ne nameravam.
    ko god nije imao problema sa tipicnim kvarovima, svaka cast i nadalje toliko puno srece zelim.
    Eh, pa ja sam imao svakako i više od tipičnih kvarova, ali su bili i više nego očigledno zbog nikakvog održavanja.

izvini ali nista razlicito od drugih auta, ima toliko auta sa 1500kg i slabijim dizelima pa motori mnogo duze znaju da potraju.
    tipican primer je Mercedes 123 serije.
    E, pa nije problem u trajnosti motora. Nego jednostavno u maloj snazi za ubrzanje na autoputu recimo i sličnim situacijama.

aha...kada bi se pozelelo. ok, to si probao neki sa takvim motorom ?
    moj poznanik ima bas takav i kada ga je kupio isto je bilo price kako nije bas strasno, a onda se pokazalo da je 25 litara slabasna procena, ide i preko 30 litara ko dobar dan na autoputu cim se vozi normalno.

jeste, moze da padne i na 15 litara potrosnja, ako se vuce po putu i bude sporiji od autobusa, kamiona a jedino brzi od bicikala i traktora...
    malo sale , nema ljutis
    Au bre, pa sa takvom potrošnjom od 25L ga baš niko ne bi vozio! To tvom poznaniku sigurno nešto nije ispravno. Ameri recimo kukaju kad im je potrošnja veća od 18-19 mpg i to za modifikovane automobile (33" točkovi i slično !!), a 18 mpg je između 13 i 14l na 100km.

ovde na forumu jedan clan ima upravo motor sa 8 cilindara, godiste cini mi se 2001.- bilo je podosta o tome na temi gas. pa i o potrosnji.
    Jedino ako je neki ZJ/WJ tj Grand Cherokee. Oni su dolazili sa motorima u V6 i V8 verzijama, dok je XJ (kod nas kockica) imao motor I6 od 4.0 L najviše. A uz to je i proizvodnja prestala baš te 2001-e koju spominješ..

A ne možeš upoređivati ta dva potpuno drugačija automobila.

ne znam, meni licno je Ciroki nekako spolja glomazan (mada nije po merama) a iznutra skucen auto i nije me nikada privlacio.
    mozda cudan ukus, sta ces svako ima svoj.
    Meni je se baš sviđa taj pomalo "retro" look XJ-a Tj, upravo to što kažeš, svako ima svoj ukus
    MUD IS ALL WE NEED
    http://www.srbija4x4.com

Comment

Working...
    X