zdravo svima,vec duze vreme sam clan ali nisam pisao komentare i pocinjao nove teme jer se i ne razumem toliko u automobile....zato mi treba vasa pomoc....imam yuga 55,90 god,pre neki dan mi je otpao auspuh pa otisao kod majstora i pita me on jel hoces da ti stavim siru cev da ti se cuje malo sportski,reko stavljaj,uvek sam imao zelju da sredjujem juga,znam da je to sto mi je uradio obicno sr...,ali meni za pocetak ok,kupio posle toga obrtomer,instalirao ga,radi sve extra i sad dolazimo do problema,meni se sad bas sredjuje taj jugo,dosao je kod mene pre 5 meseci posto sam napravio totalnu stetu na novom autu,pa dok se ne vidi sta cemo cale i ja sa ti autom kupili juga da posluzi,ali eto meni se on svideo i kad resimo problem sa novim autom,bilo da ga prodam havarisanog pa kupi cale drugi za sebe ili da ga popravi meni u svakom slucaju ostaje jugo...radim zaradim za sebe neke pare pa bi poceo polako da ulazem u juga
1.zanima me spustanje,video sam na bubanj potoku amortizere krace,sa kracom oprugom,kaze da su tvrdji od fabrickih,cini mi se da je za 2 kruga razlika,5500 din je par,pa me zanima da li mi se to isplati?da li vredi,to bih znao sam da montiram
2.spustanje pozadi-jel znate nekoga ko pegla gibanj?i koja je cena toga?da li se menjaju zadnji amortizeri i njihova cena i gde da kupim?ili sta mu vec radi i da ga ukruti malo,kako se vec to radi,ubacivanjem joj jedne one...ne znam kako se zove
3.posto su na njemu celicne 13-ice sa 145 gumama,zanima me da li neko zna gde bih mogao da nadjem 13-ice aluminijumske,malo sire,stavio bih ili 165 ili 175 gumu
4.zanima me kako da ojacam sasiju posto do leta imam u planu jaci motor?video sam isto na pijaci sanke i onu stanglu sto ide od kosa do kosa-valjda koska,pa me interesuje koliko to ima svrhe?
za sada nemam vide pitanja,znam da verovatno ima dosta tema sa ovim pitanjima,ali se ne snalazim najbolje na ovom novom forumu...
pozdrav za sve i unapred hvala na odgovorima!
1.zanima me spustanje,video sam na bubanj potoku amortizere krace,sa kracom oprugom,kaze da su tvrdji od fabrickih,cini mi se da je za 2 kruga razlika,5500 din je par,pa me zanima da li mi se to isplati?da li vredi,to bih znao sam da montiram
2.spustanje pozadi-jel znate nekoga ko pegla gibanj?i koja je cena toga?da li se menjaju zadnji amortizeri i njihova cena i gde da kupim?ili sta mu vec radi i da ga ukruti malo,kako se vec to radi,ubacivanjem joj jedne one...ne znam kako se zove
3.posto su na njemu celicne 13-ice sa 145 gumama,zanima me da li neko zna gde bih mogao da nadjem 13-ice aluminijumske,malo sire,stavio bih ili 165 ili 175 gumu
4.zanima me kako da ojacam sasiju posto do leta imam u planu jaci motor?video sam isto na pijaci sanke i onu stanglu sto ide od kosa do kosa-valjda koska,pa me interesuje koliko to ima svrhe?
za sada nemam vide pitanja,znam da verovatno ima dosta tema sa ovim pitanjima,ali se ne snalazim najbolje na ovom novom forumu...
pozdrav za sve i unapred hvala na odgovorima!
Comment