Chip

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BMW 325i
    CBC Senator XXL
    • 25.06.2005
    • 338
    • Novi Sad

Chip

Evo sta me interesuje...

o problemu sa kompjuterom sam pricao,mozda neki znaju no to je nebitno
    moje pitanje je sledece,nabavio sam neka dva-tri chip-a za svoj auto,ali nece da rade jer verovatno nije cheksum ili kljuc ili kako vec isti,ono sto mene interesuje je kako ja kad ucitam program iz mog kompjutera znam gde je cheksum,ili kako to vec funkcionise da bi napravio da mi ti chipovi upale,znaci chipovi su za odgovarajuci broj kompjutera koji nosi moj motor,oko toga nema dileme,probao sam i kod drugara na isti komp. mislio sam mozda nece na moj zato sto je chachkan,medjutim ne rade ni kod njega.

jel ima neko ko se razume u ovo malo dublje pa da mi isprica par stvari o tome i tako to?

Hvala

Pozdrav

Gogi
    Doris je vozila mini moris.
  • Alex-bgd
    CBC Senator
    • 27.03.2005
    • 270
    • Beograd

Vrlo jednostavno,
    isti broj kompjutera ne znaci da je isti softver unutra...Znaci mozes imati 10 automobila sa istim brojem kompjutera i da su svi softveri unutra drugaciji...Kad sa jednog auta stavis ceo kompjuter sa istim brojem na drugi auto on ce upaliti i raditi savrseno ali ako izvadis softver iz njega i snimis ga u drugi ne znaci da ce da radi...ne zbog check sume vec zbog varijante softvera koja se nalazi unutra...
    Ovo ne predpostavljam vec "znam"
    prema tome, to je problem koji ti imas....Pozdrav
    Mislim da znam koliko ne znam

Comment

Working...
    X