Zanima me dali postoji nacin da se utvrdii dali je na autu uradjena promena cipa.Konkretno radi se o mom cliu 1.8 rsi .pretpostavljam da je to uradio predhodni vlasnik u D. ali voleo bih da budem siguran jer vrti se do maximuma kao da nema blokadu na 6000 obrtaja .Hvala svima na pomoci
Provera cipa
Collapse
X
-
Zasto?
Chm nemozes da se dohvatish blokade obrtaja, garantovano je neko nesto radio, sad, dobro ili ne, znaces i sam uskoroAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ma osecam i ja da je radjeno nesto ali posto sam ja u nemu voleo bih da znam sta.Broj obrtaja ce tako brzo dize da kad sam ga skoro uporedio sa cliom viliams od jednog tipa u okolini moj je to radio 2x zivlje tako da ako nista drugo bar da znam nasta da obratim paznju . =]
Comment
-
-
Obrati paznju da ces sa tako agresivnom krivom paljenja koja je u programu sada i sa nasim divnim gorivom izazvati ostecenje na letecim lezajevima izmedju 8-20 stepena +/- 2 .
Isto tako obrati paznju da izduvni ventili kod tebe u motoru mogu da stradaju, vidjeno vec (imao ih u ruci , visili kao kantarele
Sad, sta mozes da uradis je da oladis malo sa lupanjem po gasu, ili da ides i da vozis drag pa iskoristis to sto imas.
Sipaj uvek gorivo sa najvecim oktanima koje ti je pristupacno.
Biti na vrhu uvek koshtaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by karazokiDa to sa gasom jebiga pa ja ne mogu da podjem bez 2000 obrtaja.:x
Bila: Mazda 626GT 2.0i 16V DOHC (103kW)
Sada : Mazda 323 160 (sa volanom na desnoj strani, i cudnim izgledom - nije kao mazda 323 iz evrope)
Vozaču,
Prvo baci svoj smrtonosni pogled,
Pogled na život,
Pogled na smrt,
I tek onda kreni svojim stazama,
Stazama tvoje smrti,
Stazama tvoje pobede...
Vozač
Comment
-
-
E lamela je posebna prica:Tip koi mi je doterao auto nije bre znao da vozi sa lamelom koja je bila na autu (kaze nije mogo da podje ugasi mu se auto
pa je zamenio i stavio obicnu a onu ostavio majstoru .Kaze majstor bio prezadovoljan .Jebi ga kako i nebi kad je ta lamela koja je bila na kolima kostala vise od 300 evrica i eto to je to.Nego gledao sam nesto oko motora izgleda da i bregasta nije standardna tako da mislim da su mozda i ventili onda stavljeni drugi a ne oni fabricki. Zna li neko gde se nalazi comp na cliu ne rastura mi se cela unutrasnjost a bas bih pogledao cip.
Comment
-
Comment