Sta se radi, jel moze da se vari ili da jurim drugi. Inace u pitanju je Uno 1.4 turbo.
Kada pukne blok?
Collapse
X
-
Reparacija takvog bloka se moze izvrsiti "Metal-Lock" tehnologijom.
Americki sistem, davno patentiran, radi se ubacivanje metalinih cesljeva na mesto pucanja, koje nakon toga biva jace od osnove.
Ako te interesuje, PP.
Comment
-
-
Ja sam ga koristio za takve stvari i drži dobro. Ako je pukotina spolja i nije bitna za rad motora. Očisti se brusilicom i naneseš tečni metal.
Comment
-
-
I ja sam probao nesto sa tecnim metalom, nekoliko puta, nisam bas usrecen...
Istina, pokusao sam da krpim oluk koji je pukao kada je neka grana pala na njega posle oluje, nekim caletovim trokomponentnim nesto skup u 3PM, nerviralo me sto mi se sliva voda na prozor, drzalo je tvrdo, ali krto, mozda sam zeznuo sa smesom, mada radio sam po pravilima. Puklo je nakon sledece jace kise...
Drugi put sam zatvarao rupu na jednoj cevi. To je u principu OK.
Comment
-
-
Originally posted by Uros PiperskiPa odakle sumnja na blok, onda?
Dobro pregledaj sva creva i oba hladnjaka. Nekad se mesto gde curi jako tesko vidi. Blokovi su zasticeni od smrzavanja onim cepovima.
meni je takav cep na Fordu Siejri bio zardjao i raspao se, voda je tekla kao luda naravno.Boost or bust...
Comment
-
-
E da, na cepove sam zaboravio. Ako si ih ikada menjao, video si spolja gladac a iznutra.... Potpuno zardjali, bukvalno moze iglom da se probusi. Ako se ispostavi da je to, ti cepovi su jeftini i isti kao na Zastavama, pa kupi u nekoj radnji, namazi silikonom i ukucaj unutra.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment