to jest u pikapa sa tim da je motor od una 1.3, i menjac od una da li moze da stane u pikapa i koliko je zeznuto, a drugo kako da sredim brojeve motora sa tim da motor nije kraden ali imam samo austriske papire!!!!
motor od una u keca
Collapse
X
-
motor od una u keca
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu! -
Da nije neki FIRE motor? Ako je 86.4x55.5 precnik i hod, onda moze i motor i menjac. Pazi samo za menjac da li je ista poluga za biranje brzina, a mozda ces imati i problema sa poluosovinama. Pogledaj da li su isti menjaci na tim delovima.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
-
-
ada12
Originally posted by Uros PiperskiDa nije neki FIRE motor? Ako je 86.4x55.5 precnik i hod, onda moze i motor i menjac. Pazi samo za menjac da li je ista poluga za biranje brzina, a mozda ces imati i problema sa poluosovinama. Pogledaj da li su isti menjaci na tim delovima.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ostavi stari menjach, lakse ti je tako. sto se tice brojeva motora vidi da ti ih neko ukuca , nece biti problem jer mislim da su kod fiata i zastave brojevi motora na suprotnim stranama tako da ne moras da brusis tu stranu. ja sam ubacio tipov 1.6 u juga, ista stvar, kucanje, blabla..... naravno, stari menjach, koji doduse i ne izdrzava ovaj motor, al dobro. e da, da ne zaboravim, mislim da bi trebalo da stavis set kvacila od floride, korpa je veca i jacha.Billionaire Boys Club
Comment
-
-
opet ja
Originally posted by Yugo SportCim ima karb. nije FIRE, znaci pakuj to i vozi se kao covek,
nego gde si nabavio taj motor i koliko si ga platio?
a za regularnost, moras da ga ocarinis pa da radis atest....
a kosta me pa da i kazem dao sam sestru za to !!!! Zetov je to jest moj
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
opet ja
Ako ce da ga carini kostace ga verovatno oko 100 evrica,ne znam kakve su sad cene.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
-
Treba nazvati i proveriti.Nisam carinio jos ni jedan motor,samo slusao price...
Kod nekih agencija ne moras da nosis motor(blok)na mrtvu zemlju(znaci preko grane),ali tu su usluge skuplje.U svakom slucaju ne bi trebalo biti vise od 150 do 200e.
Da, jos me samo zanima da li kao fizicko lice koje uvozi taj motor,moras da imas odgovarajuci auto(kao rikno je tvoj) ili je to nebitno.
Jel` neko radio skoro tako nesto?
@ada12 auto,naravno, ne mozes da carinis ali motor mozes...
Raspitaj se u oglasima...
Comment
-
-
Originally posted by dzigibauTreba nazvati i proveriti.Nisam carinio jos ni jedan motor,samo slusao price...
Kod nekih agencija ne moras da nosis motor(blok)na mrtvu zemlju(znaci preko grane),ali tu su usluge skuplje.U svakom slucaju ne bi trebalo biti vise od 150 do 200e.
Da, jos me samo zanima da li kao fizicko lice koje uvozi taj motor,moras da imas odgovarajuci auto(kao rikno je tvoj) ili je to nebitno.
Jel` neko radio skoro tako nesto?
@ada12 auto,naravno, ne mozes da carinis ali motor mozes...
Raspitaj se u oglasima...Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Comment
-
Comment