Ravnanje glave

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Francuska obrada, hmmm...sta je Ranko, pored sto si hteo da budes pilot, interesuje te i obrada mesa, a? Ili je ona druga obrada u pitanju?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Black Knight
      CBC Senator XXL
      • 13.10.2004
      • 2020
      • Novi Beograd, kicblo

2scooter & 206: pa ne znam, zato i pitam, nego sto offtopicarite?

obrada mesa mi je u genima...

Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• remus
        CBC Senator XXL
        • 25.12.2004
        • 695
        • Zrenjanin

Isti problem je bio i kod mene sa glavom!!! Odneo kod majstora,naravno on rekao da ne treba da se ravna a ja nisam ravnao. I tako dodjem kuci kad ono malo mi vise dimi nego pre.Posle mi dodje poznanik kaze da promenim vodjice i teflone da zbog toga dimi.Ja kupio nove teflone vodjice,odnesem kod istog majstora on naravno ponovo ne ravna glavu,dovezem auto kuci dimi ko lud,jos pored toga mi pojeo na 20 km pola litre ulja (ovo nadovezujem na ono dimi ko lud)

I tako nadjem drugog majstora tj. sebe i uz pomoc poznanika sam sam odradio sve i poravnao glavu i od onda nema nikakvih problema,sem ventila jer njih nisam menjao,a cuju se dosta.
        VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)

Comment

• scooter
          CBC Član
          • 26.05.2005
          • 40

Hvala Remus-e na iznetom iskustvu . Po svoj prilici i ja cu da skinem "glavu" ponovo i da nosim na ravnanje i kad sve budem odradio napisacu sta je bilo u pitanju ali mislim da je i sad jasno .
          Pozz
          VW- beshe zakon, majstori su krivi !

Comment

Working...
          X