Moj brat ima pomenuti auto sa 105 konja. Auto je presao 30.000 km i brat bi sada hteo da mu malo poveca snagu. Ima li neko ideju sta je najblje i najisplatljivije?
Subaru Impreza 1.5 2007. god. sta, kako, koliko
Collapse
X
-
-
-
Re: Subaru Impreza 1.5 2007. god. sta, kako, koliko
Kupiti drugi jaci auto
A mozda je coveku to vec palo na pamet, neko me nedavno zvao za WRXa i ponudio u zamenu Imprezu 1.5, kapiram da je solidna sansa da je u pitanju bas ovaj burazerwork in progress
Comment
-
-
Arso prijatelju, ne znam zašto bi tvoj brat (ili ti) ovo uopšte radio. Impreca 1.5 je jedan jako dobar porodični automobil srednje klase, odličan u gradu i na otvorenom putu i u toj klasi jedan od najboljih automobila, a i sa 105 konja zadovoljava sve potrebe, naravno osim „sportskih“. Uostalom ovaj tip Imprece i nije za to.
Šta je „najbolje i najisplativije“ za povećanje snage motora, to ne postoji ! To sve zavisi od toga sa koliko novca se raspolaže, pa u okviru tog budžeta se onda razmišlja, šta bi se moglo sve „najbolje i najisplativije“ uraditi. Nemojte da dirate ništa, a sa njom može tvoj brat da se slatko navoza.
Ako ti brata ipak „svrbe dlanovi“ eto predloga koji je dao „Uzelac“, dogovorite se oko zamene (doplata ko kome) !
Ako mu je i ovo malo za njegove „sportske strasti“, neka proda svoju Imprecu 1.5 i kupi ovu slupanu WRX STi http://www.polovniautomobili.com/oglas8 ... rx_sti_25/ i polako je sređuje po svom ukusu, ima ulaganja, ali... Cena ovoj slupanoj Impreci može još i te kako da se spusti, tip je krenuo od 8.500 evrića i polako spuštao do sadašnje od 6.200.
Znači ipak sve zavisi, kao i uvek u životu, od „vremena“, znaš na koje „vreme“ mislim.
Comment
-
-
Ja sam se jednom vozio u jednoj na suvozačkom mestu i zanimljivo je samo niz Košutnjak. Uz Košutnjak i moja Veca ide bolje!Drugi auto ili se navići na trenutne potencijale!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment