Znam za Boban sajle, ali mi se cini da je cena malo napucana; za dva creva u duzini od 500mm sa priključcima treba izbrojati oko 35-40 eur. Ima li jos neka varijanta?
Re: Gde napraviti kociona creva sa metalnom oplatom?
Ma bre imam ja i creva i fitinge pa dodji, uzmi i pravi sebi ako si bas zaludan, ali ti govorim da je isplativije dati 30-40e za vec gotova creva i ne zezati se oko toga. Pravljenje svojih creva ima smisla ako pravis ceo sistem, pa mozda i ustedis nesto, a u svakom slucaju ce biti kvalitetno.
The difference between men and boys is the price of their toys
Ma ovi me da izvines, *ebavaju za prikljucke - jedan je kao ok, a drugi moraju da prave pa izmisljaju toplu vodu. Nasuprot njima, nadjoh tipa koji ce mi fabrikovati prikljucke bez problema, ali nema creva... Haos.
Yupp
Creva 2 x 450mm.
Navoj na svim prikljuccima M10x1. Prikljucak standardan sa konusnim zavrsetkom, sa tim sto je na jednom duzina navoja 12mm + konus, a na drugom kraju 20mm + konus.
Ja imam gomilu creva, sva su -3AN, ili -4AN, pletena, i odgovaraju Goodridge ili Mocal, Aeroquip i sl. adapterima, mada nemam nijedan metricki. Ali creva imam, pa probaj, mada bez fitinga slaba vajda.
The difference between men and boys is the price of their toys
Odg: Gde napraviti kociona creva sa metalnom oplatom?
Postoji jedna radnjica koja prodaje creva tog tipa, a i mnoga druga + raznorazni dodatci za spajanje, ne znam kako se zove, a nalazi se na putu za Novi Sad. Kad sidjes sa auto puta kod Zmaja (pumpa) i krenes ka onoj lakat krivini, negde na pola puta postoji jedna pasarela. Radnja se nalazi odmah tu sa leve strane puta. Evo ti kordinate, ubaci u Google maps, bice ti sve jasnije. 44°50'36.52"N 20°22'7.72"E
Comment