peugeot 206 cc 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefan93
    CBC Veteran
    • 07.02.2013
    • 100
    • Sokobanja
    • Mazda RX-8

peugeot 206 cc 1.6 16v

Pozdrav svima
    Ovako postao sam vlasnik gore pomenutog vozila .
    Cekam prolece pa da se bacim na eksterijer vozila uglavnom je dogovoreno farbanje ,tj lepljenje folija u mat crnu boju ,farbanje felna ,tamljenje stopki itd....
    Ali dok prolece ne dodje radio bih nesto na motoru tj. snazi motora ,zvuku ...Pa mi treba par saveta odakle da pocnem i sta bi moglo da se odradi . Pozdrav
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Po nicku vidim da si 93god i razumem da bi ti sada tu nesto opasno petljao i budzio ali moj ti je savet da auto odrzavas po PS-u i ne cackas nista.Taj auto je lep sam po sebi i nema potrebe kindjuriti ga dodatno.Naj lepsi je kad je fabricki,eventualno neke lepe felne i to je to.
    Ide on sasvim lepo i sa 110ks,veruj mi.

Comment

• stefan93
      CBC Veteran
      • 07.02.2013
      • 100
      • Sokobanja
      • Mazda RX-8

Hvala na odgovoru .Felne sam mu stavio 17 i dosta dobio na izgledu ali posto mi se siva boja ne svidja ide u mat crno .Nego bih teo trenutno da mu poboljsam zvuk cuo sam i citao nesto o K&N filterima pa se razmisljam uz auspuh da li i filter da menjam .Cim sam ga uzeo odradeo veliki servis ,zamenio diskove i plocice napred i pozadi ostala samo jos sajla za rucnu da se menja. takodje sam mu promeni pogace i nosace amortizera posto je auto stajao 4 godine u nemackoj i nije bio vozen ....pozdrav

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Sa K&N filterom ces dobiti na zvuku a ako stavis i neki dobar auspuh dobices pravu stvar.Boja je stvar ukusa ali sto se tice odrzavanja,siva boja je bez premca.Njemu naj lepse stoji Crvena Lucifer EKQ.Sa felnama 17 dobijas na izgledu ali gubis na udobnosti jer mora niži profil gume ali kad voziš CC-a onda se ne gleda udobnost,zar ne?
        Možeš na PP da mi pošalješ broj šasije ako hoćeš,da ti izlistam servisnu istoriju auta.

Comment

• stefan93
          CBC Veteran
          • 07.02.2013
          • 100
          • Sokobanja
          • Mazda RX-8

hvala na odgovoru stize ti broj na pm . pozdrav

Comment

• vlnikolic
            CBC Član
            • 09.07.2007
            • 97
            • Zemun
            • Honda Jazz 1.4 iDsi

Dobro kaze @gorans, na tom autu nema nesto mnogo mesta da se radi na performansama, moze chip ali je dobitak minoran, sve ostalo je sminka ali nema poboljsanja performansi. Za dobar zvuk moze neki remus i to je to.
            @gorans na koji nacin proveravas servisnu istoriju, moze i za mene jedna provera?

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

Moze,posalji pp

Comment

• Stefan90
                CBC Član
                • 13.11.2012
                • 90
                • Beograd
                • Audi TT mk1

E kad se vec otvorila tema da pitam i ja Moja devojka vozi CC-a i ima one fabricke ruzne 15-ce , kad si stavljao 17" ,jel si morao pozadi da diras torziju ili su legle felne bez problema? i koja je sirina? ja sam hteo da uzmem fabricke 17" od 307 izgledaju mi fino ali na njih ide 215 , a meni sa ovim 195 na autu deluje da ima mesta mozda za 200max nemzoe prist da stane iza, jedino ako se stave distancieri?

Gorane jel to samo za PUG ili moze i za Audi? mene bas zanima da li je tacno ovo sto pise za mog? Predpostavljam da imas neku bazu ako je odrzavan u ovlascenom servisu? iz nemacke je auto uvezen odavno, i ovde znam kako je odrzavan a tamo ne znam xd.

Comment

• stefan93
                  CBC Veteran
                  • 07.02.2013
                  • 100
                  • Sokobanja
                  • Mazda RX-8

Imenjace meni su se uklopile za gume ne mogu da ti kazem jer ne znam napamet ,a trenutno me mrzi da idem do auta napisacu ti sutra ...pozz

Comment

• Stefan90
                    CBC Član
                    • 13.11.2012
                    • 90
                    • Beograd
                    • Audi TT mk1

Ma nije frka to svakako tek na leto planiramo, nego cisto me zanimalo da se raspitam na vreme ako ulete neke povoljne felnice

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

Jedno pitanje u vezi cc-a,kakva su iskustva sa krovom,da li prokisnjava i ima li problema sa funkcionisanjem istog?

Comment

• stefan93
                        CBC Veteran
                        • 07.02.2013
                        • 100
                        • Sokobanja
                        • Mazda RX-8

Originally posted by boban1982 View Post
                        Jedno pitanje u vezi cc-a,kakva su iskustva sa krovom,da li prokisnjava i ima li problema sa funkcionisanjem istog?
                        Do sada nisam nimao problema sa krovom,nikad mi nije prokisnjavao a mehanizam radio odlicno , a da cim sam ga kupio odma sam mu zamenio ulje za hidrauliku na krovu ... pozzz

Comment

• Stefan90
                          CBC Član
                          • 13.11.2012
                          • 90
                          • Beograd
                          • Audi TT mk1

srkoz zahvalan cabrio bar iz mog iskustva, devojka ga vozi godinu dana, svaki cas otvara zatvara nece da ostavi auto na 2 min na parkingu sa otvorenim krovom pa to ti je i nikakav problem. jedino sto se vode tice kad sam ga prao sa pistoljem na suvozaceoj strani je pusti pored prozora, ne na krovu nego pored prozora jer ide prozor na keder od krova, i to sam ga ja bas isforsirao da ga testiram . posle toga sam celu gumu premazao glicerinom, drzao otvorena vrata, sacekao da se osusi i sutra probao isto sve je bilo ok.

To je bilo kad je tek uzela auto, a mislim da je stajao neko vreme na parkingu nije vozen ili ga je vozio neko sam pa suvozaceva strana malo duze nije otvarana, ali to nema veze konkretno sa krovom , i ja imam slican problem na ttu ,nije kabrio ali ide isto prozor na keder nema gornji deo vrata, i onda kad idem preko 160 cuje se strujanje vazduha ali voda ne prolazi, moracu da namazem i moje kedere sa glicerinom to mi se pre nije desavalo.

Comment

• stefan93
                            CBC Veteran
                            • 07.02.2013
                            • 100
                            • Sokobanja
                            • Mazda RX-8

Originally posted by Stefan90 View Post
                            srkoz zahvalan cabrio bar iz mog iskustva, devojka ga vozi godinu dana, svaki cas otvara zatvara nece da ostavi auto na 2 min na parkingu sa otvorenim krovom pa to ti je i nikakav problem. jedino sto se vode tice kad sam ga prao sa pistoljem na suvozaceoj strani je pusti pored prozora, ne na krovu nego pored prozora jer ide prozor na keder od krova, i to sam ga ja bas isforsirao da ga testiram . posle toga sam celu gumu premazao glicerinom, drzao otvorena vrata, sacekao da se osusi i sutra probao isto sve je bilo ok.

To je bilo kad je tek uzela auto, a mislim da je stajao neko vreme na parkingu nije vozen ili ga je vozio neko sam pa suvozaceva strana malo duze nije otvarana, ali to nema veze konkretno sa krovom , i ja imam slican problem na ttu ,nije kabrio ali ide isto prozor na keder nema gornji deo vrata, i onda kad idem preko 160 cuje se strujanje vazduha ali voda ne prolazi, moracu da namazem i moje kedere sa glicerinom to mi se pre nije desavalo.

nije lose da promeni ulje za krov u veranu je oko 2000 din cisto onako ....a vidim da imas TT-a koje je god i kakva su iskustva sa njim ,gledao sam ga gore u nemackoj i zapao mi za oko ....

Comment

• Stefan90
                              CBC Član
                              • 13.11.2012
                              • 90
                              • Beograd
                              • Audi TT mk1

vidis dobro si mi rekao to, nisam znao za ulje za hidrauliku, provericu bas koje se sipa pa cu zameniti ko zna kad je menjano.
                              TT je '99 godiste kod mene je skoro 5 godina pre toga ga je vozio poznanik (prijatelj od prijatelja) i ono sve u svemu sjajan auto 1.8t je mnogo lep motor , ima dosta snage , ne trosi mnogo, i ima veliki tuning potencijal samo je skupo tuniranje ali tako je za svaki... ugradio sam gas pre oko 6 meseci i dobro se ponasa, isto kao na benzinu cak ako ne i bolje. Servisi nisu skupi ako radis sam, ne znam za servise ali obicno hoce da oderu, nisam imao mnogo iskustva vecinu stvari radim sam.
                              mali servis filteri/ulje... oko 80e
                              veliki servis oko 250e
                              a oko motora ako nesto slucajno rikne u mom slucaju periferija kompresor klime , pasuje od golf 4 placen 100e i to je sve od havarija sto sam imao za 5 godina. i naravno redovni servisi. E da jedino je jos mana ali to ne tt-u nego svim Audijima to godiste je displey na instrument tabli ali to sam zamenio sam takodje i evo radi sve kako treba.
                              Navodno su motori izdrzljivi jako, cuo sam price da prelaze 400-500k bez otvranja motora. ne znam da li je istina.

Comment

Working...
                              X