Android tablet u pezo 407

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ognjeni407
    CBC Početnik
    • 08.04.2012
    • 9
    • Novi Sad

Android tablet u pezo 407

Pozdrav svima..

vec preko godinu dana pokusavam da nadjem nekog ko bi mi ovako nesto uradio ..Imam sve delove, citavo upustvo.. Ne mogu da verujem da ne postoji majstoru u srbiji koji je vican da ovo nesto uradi .Kako li se onda vece prepravke sredjuju .

Hi Folks, I've just bought a 407 zenith and love the car to bits (first peugeot) so much so that I've decided to install a 7" Android tablet multimedia system, thought about going down the car pc road but the tablet seems perfect for the job, I've gone with the Viewsonic Viewpad 7 tablet due to...

na ovom stranom pezo forumu ima kompletno upustvno kako je ugradjen table...oko povezivanja nije nikakav spec problem , najgore od svega je prilagodjavanje maske navigacije , gitovanje itd..

postavicu i par slika ako je zabranjeno linkovanje..imam i pdf uputstvo citavo.

Nadam se stvarno da ce mi neko pomoci oko ovoga,

hvala unapred svima

• Radonja
    CBC Početnik
    • 09.09.2009
    • 7
    • Montenegro

Evo da vidis kako je meni ispalo (i ja sam inspirisan tim sajtom uradio kod mene)
    Naravno ako imas pitanja tu sam

Comment

• Precisi0n
      CBC Član
      • 18.08.2009
      • 60
      • Loznica

Kako se zove ova poslednja aplikacija sa merenje ubrzanja na 1/4m ?

Comment

• Ognjeni407
        CBC Početnik
        • 08.04.2012
        • 9
        • Novi Sad

auu..tek sad vidim ove tvoje poruke Radonja, ne znam kako mi nije stiglo obavestenje. Gde si radio ovo ? vidim da pise montenegro i nadam se da nisi radio tamo jer ne mogu da dolazim 600 km zbog navigacije.

Ajde napisi zivota ti koji si tablet,citavo uputstvo na srpkom itd...

kako si resio gasenje i paljenje to me najvise zanima..ova plastika , okvir od navigacije , mozes li da slikas kako izgleda sa unutrasnje strane molim te...

i kako izgleda dok je tablet povezan i na mestu ( bez okvira plastike)

hvala puno

p.s. precision treba ti OBD citac da bi ti ove aplikacije radile...mislim da se zovu obd reader or tuning tako nesto ne secam se.

Comment

• Radonja
          CBC Početnik
          • 09.09.2009
          • 7
          • Montenegro

Radio sam sam, u Podgorici
          Ubacio sam tablet zte V9 jer su mi odgovarale dimenzije od njega (savrseno se uklapa u ovu plastiku (okvir - koju sam kupio od originalne pezove navigacije) a i on je jedini koji je za manje para imao 3g gps itd.. (stvarno nisam imao namjeru da dajem 500e za tablet koji će služiti samo za muziku i navigaciju)

Paljenje i gasenje sam rijesio tako sto sam napravio malo dugme koje se ne vidi na ovim slikama. Takođe sam ga povezao na auto punjač pa čim daš kontakt pali se i osvetljenje ekrana jer počinje da se puni (a i podesio sam da se ne gasi dok se puni )

Na originalnu plastiku sam samo pozadi zalijepio dva držača koja imaju ulogu da podese tablet na centar kako bi se vidio čitav ekran (ništa specijalno, super lijepak i soda.. )

E sad imam par savjeta (tablet mora odgovarati dimenzijama, znači maks 195mm dužine i 115 širine), u suprotnom moraš da prepravljaš plastiku itd...

Aplikacija se zove Torque Pro (OBD 2 And Car) v1.6.16 Final By bobiras2009
          I da treba ti OBD čitašć da bi radila.
          Ja sam kupio ovaj preko ebaya

Comment

• Ognjeni407
            CBC Početnik
            • 08.04.2012
            • 9
            • Novi Sad

svaka cast kad si sam uspeo ovo da sredis, super izgleda...

znaci nisi nista prepravljao plastiku okvira navigacije ?

Ako mozes molim te da objasnis detaljnije ovo i ubacis slike

"Paljenje i gasenje sam rijesio tako sto sam napravio malo dugme koje se ne vidi na ovim slikama. Takođe sam ga povezao na auto punjač pa čim daš kontakt pali se i osvetljenje ekrana jer počinje da se puni (a i podesio sam da se ne gasi dok se puni"

kako je reseno to dugme i kako si povezao da bi tako radilo .

E da, kako si aktivirao aux na pezou.jer preko njega ide muzika...sve normalno radi ?

Comment

• Radonja
              CBC Početnik
              • 09.09.2009
              • 7
              • Montenegro

Nije tesko kao sto izgleda
              Plastiku okvira navigacije nisam prepravljao, osim sto sam sa zadnje strane napravio kao drzac za tablet koji ga drzi tako da mu ekran bude centriran sa otvorom plastike (da ti bude lakse da razumijes kao da sam zakucao dva eksera pozadi na koja se tablet naslanja)

Sto se tiče punjenja ubacio sam autopunjac i cim das kontakt on puni tablet, cim pocne da se puni pali se ekran (tako ti je na svaki)

Aux sam akivirao kod nekog momka što servisira pežo (aux2 i kostalo me 10eur)
              A onda sam kupio na otpad aux kabal koji izlazi sa cd i kupio aux kabal i spojio to. Radi sve normalno (na dugme od cd-a SOURCE biras dal ces radio, cd, ili tablet

Comment

• stefan93
                CBC Veteran
                • 07.02.2013
                • 100
                • Sokobanja
                • Mazda RX-8

Pozdrav najpre , da li mozda znas kako je aktivirao aux2 da je dogradjivao nesto ili sta vec neki posebni kabal ili sta vec ja pokusavam kod mene u pugu da aktiviram aux ima tema u Audio oprema ili kako vec i da li moze neka slika kabla .......

Comment

• Radonja
                  CBC Početnik
                  • 09.09.2009
                  • 7
                  • Montenegro

Nema nista da se dogradjuje, on mi je samo na peugeot planet aktivirao aux 2, ja sam ostalo radio
                  Evo slika kabla

Ja sam uzeo originalni kabal sa otpada sa ovim priključkom i ovđe su i kablovi za aux 1 itd...
                  Za aux 2 su potrebna samo 3 kabla, mogu i bez ovog (plasticnog dijela samo napravis 3 zice sa zabicom i prikovcas na CD pozadi)
                  Evo ti slika šeme kako izgleda

Znaci, zice treba da prikovcas u ovaj PART B, (part c je za cd charger) na brojeve 1,2 i 7
                  1- Audio right
                  2.Audio ground (uzemljenje)
                  7.Audio left

p.s. Ovo je na rd4 (radio cd)

Comment

• micko trifovic
                    CBC Početnik
                    • 06.12.2014
                    • 1
                    • podgorica
                    • stari aerodrom

pomoc

Brate molim te javi se na privatnu poruku da i meni ovo ovako uradis da se dogovorimo oko cene na pezo 407 i ja sam iz podgorice drzim renta kar pezoovih vozila u podgoricu mozda me i znas...

Comment

Working...
                    X