Brizgaljke za ulje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Brizgaljke za ulje

U pitanju je Reno sa 1.9 diesel motorom iz 2000-te god.Motor je F8Q.
    Treba da nadjem brizgaljke za ulje posto su ove koje su bile na motoru za jednokratnu upotrebu( ah,ti francuzi )
    Motor je morao da se obradjuje i ljudi sa masinske obrade su me danas obavestili da su morali da ih s*ebu da bi mogli obraditi cilindre.

Znam da se 206 patio sa ovim problemom ali me njegovi postovi uopste ne ohrabruju...Kad u Veranu za Pezoa nisu nikad ni narucivali,sta ja da ocekujem?
    Elem,jel` imao neko ovakvih slucajeva i da li mogu da se nadju te brizgaljke ovde?
    Sutra cu da vrtim telefone,ali se nesto ne nadam da cu ih naci...

Unapred hvala!
    Zdravko
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Vidi, nasao sam ja brizgaljke, ali nisu pasovale posto nisu sve iste nego su 2 po 2, odnosno, zarotirane su pod uglom tako da ne moze bilo koja bilo gde...A i karter je natrpan do zla boga, jedva ima prostora da se ubudzi bilo sta.

Nije ni bitno, mozes da narucis sta god hoces, i u Veranu su (teoretski...) mogli da poruce taj deo, ali bi se cekao do zla boga dugo. U principu moze nilo koja brizgaljka da se iskoristi, ako ima odgovarajuci sistem uvrtanja u uljnu magistralu, ja imam neka 4 komada sa Peugeota dizela, uslikane su i postavljene u onoj mojoj temi o 206, pa ako su slicne mozes da probas.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Delkan
      CBC Senator XXL
      • 14.06.2005
      • 829
      • 60 km From BG,West

Nasao sam ih danas u NS-u, 80e sve cetiri.Prodavnica (ili servis,ne znam videcu sutra) je u Stevana Mokranjca br.5 tel. je 021/311-069.

E, 206 kamo srece da su takve kao sto ti imas,sad se ne bih zezao.Te tvoje imaju sraf koji ide u blok,a ove se nabadaju i kad ih jednom izvadis moz` da ih bachis...Hvala ti u svakom slucaju!

Inace, u BG-u u nekom servisu je gazda ovog auta gledao i rekli su mu da mora da ih ceka 10-15 dana min.Doduse,rekli su mu i da mogu da se skinu normalno i da nikad ne stradaju,a tu su malo pogresili posto je ovo noviji tip motora...

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Ne mogu da verujem!Odem danas kod majstor Ivana na gore pomenutu adresu,a on kaze:"Danas sam prodao poslednje,evo pre sat vremena.A jes` ti juce zvao?Ja mislio da si to ti bio!?"
        Sve nesto mislim,neko juce procitao moj post i otisao i kupio?

Sledeci put prvo kupujem pa onda javljam gde sam nasao.
        A,mozda samo i tripujem...
        Ipak,uspeo sam da ih iskopam na drugom mestu!

Comment

• BOOST
          Founder - Admin od Začetka
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Gde??
          Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
          move your mind

Comment

• Delkan
            CBC Senator XXL
            • 14.06.2005
            • 829
            • 60 km From BG,West

Koga zanima, samo na PP

Comment

Working...
            X