prepravka Honda crx

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dron
    CBC Početnik
    • 13.04.2014
    • 8
    • Krivelj
    • skala 55

prepravka Honda crx

Negde sam video ubačen motor od opela u hondu crx,mene interesuje da li može od yugo floride.
    Skupi su delovi za honde,tu bih koristio homokinetičke od floride i glavčinu sa ležajem od floride.
    Našao sam staru hondu crx 85' i samo da se odrade nosači motora i to je to.
    Ne interesuje me šta hondin motor može,meni se svidja karoserija,enterijer,motor i menjač bi zastavu.
    Jer ima neko da zna malo više o takvim mogućnostima,imam alata,aparat co2,nisam kupio rel i autogeni,ali s obzirom da nigde ne radim ja hoću jeftino održavanje.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Ubacivali su ljudi sve u svašta tako da sigurno može ali sumnjam da ima koje baš tako nešto radio. No imaju ljudi iskustva sa preradama.
    Problem može nastati za tehnički pregled i registraciju takvog vozila pa bi prvo to morao da se raspitaš pre početka radova...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
      Everybody lies
      • 29.01.2006
      • 5807
      • Novi Sad
      • Audi A6 1.8T

po najnovijem, ne moze nista osim motora koji je i bio unutra. Sve ostalo je sex sa Agencijom za Bull Shit, bez lubrikanata.
      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Treba ti potvrda proizvodjaca vozila da ti dozvoljava takvu modifikaciju sto ces tesko dobiti niti je definisano sta to tacno znaci... Po zakonu je moguce ali u praksi nemoguce za sprovodjenje legalo... Sto se tice ugradnje posto znam da moze Hondin u Zastavu tj da su radili onda fizicki moze i suprotno Jedino sto svi praktikuju varenje poluosovina tako da u ovo slucaju bi isla poluosovina od Zastave do menjaca i Hondina kod glavcine... Mislim da ce koriscenje Zastavine glavcine biti komplikovano zbog uklapanja sa ostatkom oslanjanja...
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

Working...
        X