porsche 944

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dron
    CBC Početnik
    • 13.04.2014
    • 8
    • Krivelj
    • skala 55

porsche 944

Posle stalnih kalkulacija,sta da napravim sa mnogo manje ulaganja,cak odustao od trazenja skupljih kupea,jer ovo nije vreme ni zemlja pogodna za to,resio sam da se pozabavim starom modelu 924 ili 944.
    Negde sam nasao da u porsche 944 moze da stane bukvalno audi motor sa prednjom vucom,znaci izbacuje se mehanika sa menjacem pozadi.
    Naci motor za audi nije nikakav problem,ali da li to sve moze,konstrukcija trapa,sta se sve moze promeniti.
    Sto se tice razmisljanja prosirenja porodice, ja imam zastavu 101 auto sa 5 vrata sa kojim idem svuda,ali treba mi mali auto malo boljih voznih karakteristika za autoskupove,za druzenja i tako to,ali mehanicki prost.
    Ne interesuju me automobili koji su mehanicki slozeni,samo stara jeftina resenja.
    Na modelu 944 lepo stoji targa krov koji se skida,a moze uz malo truda da se napravi.
    Video sam neke radikalne prepravke,tipa farova koji se ne podizu,nemam mogucnost kako da postavim slike,ali to je jeftino napraviti.
    Bavim se termo obradom svetlosnih grupa,sto se toga tice nikakav problem.
    Neki su cak ugradjivali skodin motor u tog porschea,valjda fabricki menjaci su od skode.
    Mogu samo da nagadjam,ali ukoliko moze to da se izvede to bi bilo prelepo.
    Last edited by Dron; 13.07.2014, 18:20.
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

nsita od navedenih prepravki ne mozes da registrujes posle. Tako da...
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dron
      CBC Početnik
      • 13.04.2014
      • 8
      • Krivelj
      • skala 55

Moze sve,kada sam krajem juna registrovao keca nisam mogao da prodjem ni na jedan tehnicki jer imam led stopove pravljene iz jednog dela i nemam branike,ali ipak imam ljude za to,uredno platio tehnicki i prosao,cak sam i boju promenio i nista platio nisam,sve uredno dobio.
      Mene interesuje kako i sta mehanicki,sto se zakona tice tu ja nemam problema,jer radim u opstini,ljudi sa tehnickog rade mehaniku,pa ce oni da sklope to,ali neznaju kako,trebaju im neke instrukcije,a sam model imam za male pare 350eura komplet ne havarisan,samo motor u kvaru.

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

sta ti dodje petar dioda?
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dron
          CBC Početnik
          • 13.04.2014
          • 8
          • Krivelj
          • skala 55

ko je taj brate

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

izvinjavam se sto kvarim temu ali sta podrazumeva termo obrada svetlosnih grupa?
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dron
              CBC Početnik
              • 13.04.2014
              • 8
              • Krivelj
              • skala 55

velika ispravka termo oblikovanje plastike pleksiglasa i kucista abs plastike svetlosnih grupa
              izrada priblizno kopiji originala

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Ne vidim zasto bi ubacivao motor od Audia,Skode ili Trabanta.Taj 924 je izuzetno prost (mehanicki) tako da nemas potrebe da ga komplikujes.2,5 motor jeste malo slozeniji ali nista opasno a 2.0 prost ko pasulj a odlicno ide.

Comment

Working...
                X